Prikaz blogova

POKLONI IZ SRBIJE ZA DEČAKE

POKLONI IZ SRBIJE ZA DEČAKE

Deca vole poklone i sve što je novo i neobično lako im probudi pažnju i zainteresovanost. Ali kako odabrati poklone za dečake koji treba da budu pravi i autentični srpski pokloni? Na ovo pitanje za vas smo pripremili nekoliko sjajnih ideja sa kojima možete da obradujete svakog dečaka u Srbiji.

Cveće, baldahini i venčanje iz snova

Cveće, baldahini i venčanje iz snova

Ne treba vam čarobni štapić da biste imali magično venčanje. Dobra ogranizacija i mašta, i imate sve. Međutim, ukoliko ste ostali bez ideje kada je dekoracija vencanja u pitanju, preporučujemo vam sajt "Dunjin cvet" na kom cvetni aranzmani izgledaju kao da su bili u nekoj bajci.

Zašto je posudje za indukcionu ploču moj izbor

Zašto je posudje za indukcionu ploču moj izbor

Moja najveća želja je da jednog dana zamenim svo  emajlirano posudje  sa posudjem od inoxa. Emajlirano posudje  je kažu najzdravije, ali sta vredi kad ja uspem uvek da ga oštetim u žurbi prilikom  pranja ili mi ispadne iz ruke, a kad se ošteti  ono postaje nezdravo i  toksično.

Džin piće bez koga se ne može

Džin piće bez koga se ne može

Džin – piće koje je duboko uklesano u istoriju medicine, ali i uživanja, odmora i opuštanja, beleži sve veću popularnost i kod ljubitelja čistih pića i kod obožavatelja koktela. Kompeksnost i bogatstvo aroma i ukusa džina čine ovo piće nezaobilaznim u svim barovima i restoranima. Bez njega se ne može zamisliti ni kućna kolekcija pića, naročito u letnjim danima.

KAKO JE PREČIŠĆIVAČ ZA VAZDUH OSVEŽIO MOJ BRAK

KAKO JE PREČIŠĆIVAČ ZA VAZDUH OSVEŽIO MOJ BRAK

Srbija je zemlja u kojoj  većina stanovnika puši cigarete za razliku od Zapada, gde je konzumiranje cigareta zahvaljujući zakonima i propagandi u opadanju.Statistika kaže da u prosečnoj srpskoj porodici bar jedan član puši. Onda možete da zamislite kako izgleda život ostaliih ukućana koji trpe zbog poroka jedne osobe.Pasivno pušenje je isto tako opasno kao i direktno uživanje u cigaretama, naročito za osetljiva dečija pluća.