10 razloga za korišćenje OPC C

10 razloga za korišćenje OPC C

 

Konačno nas je obradovalo lepo i sunčano vreme. Zima, grip i prehlade su iza nas, ali da li treba da zanemarimo svoj imunitet u letnjem periodu?


Leto i imunitet
Leto i imunitet

Leto je idealno vreme za razne vrste stomačnih infekcija koje vrebaju sa voća i povrća, sladoleda i ostale hrane (toplo vreme pogoduje razvoju bakterija). Klimatizovane prostorije i nagle promene temperature takođe nepovoljno  utiču na naš organizam (Vrlo često se klima sistemi ne čiste redovno i pravo su leglo bakterija i virusa).

Posete bazenima i javnim plažama mogu napraviti niz zdravstevnih problema (npr. urinarne i gljivične  infekcije). Izlaganje štetnim sunčevim zracima (osim starenja kože postoji i rizik od kancerogenih oboljenja), stres koji nagomilavamo pred godišnji odmor,pa čak i samo putovanje  traže od našeg organizma dodatne napore. Poznato je da leto ne prija srčanim bolesnicima, osobama sa visokim pritiskom, proširenim venama.

Leti naš organizam vapi za dodatnom energijom, dodatnom zaštitom i imunitetom.
 

Da li se često leti osećate iscrpljeno, isceđeno, depresivno???

 


Opc leto imunitet
 

OPC+C je suplement za sva godišnja doba jer podiže odbrambenu sposobnost našeg tela i bori se sa slobodnim radikalima. Sinergija acerole i semenki grožđa u OPC+C daje nam “štit” I u ovim vrelim danima jer obiluje snažnim prirodnima antioksidansima.
 

Šta se nalazi u OPC+C ?

 • Acerola je neobično voće sa Barbadosa koje u sebi ima jako visok procenat vitamina C,čak više od svih citrusa.
 • Semenke grožđa u sebi sadrže aktivini sastojak  resveratrol kome se pripusuju brojna lekovita svojstva-čak I kod kancerogenih oboljenja. 

Posredstvom online prodaje, preko pro100healthy sajta, direktno iz čuvene austrijske farmaceutske kompanije Panaceo, na našem tržišti je dostupan suplement koji treba da postane i nezamenljivi  član kućne apoteke i svakodnevni zaštitnik Vašeg imuniteta.

Evo 10 najboljih razloga zašto treba da koristimo OPC+C:

 1. JAČANJE IMUNOG SISTEMA
 2. PREVENCIJA KANCEROGENIH OBOLJENJA
 3. ZAŠTITA OD OKSIDATIVNOG STRESA I SLOBODNIH RADIKALA
 4. USPORAVANJE STARENJA
 5. ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA OD PLAKA (naročito kod pušača kojima fali dodatni vitamin C, a krvni sudovi  stradaju)
 6. PREVENCIJA URINARNIH I RESPIRATORNIH INFEKCIJA
 7. PREVENCIJA SRČANIH PROBLEMA
 8. SPREČAVA OKSIDACIJU MASTI(SPUŠTA LOŠ HOLESTEROL)
 9. REGULIŠE NIVO ŠEĆERA U KRVI
 10. PREVENCIJA ANEMIJE 

 
Pre nego što se uputite u letnje avanture i zasluženo se odmorite, pobrinite se da Vaš odmor provedete bezbrižno, zdravi i puni energije.
 

Gde kupti OPC

BONUS VIDEO

komentara (4)

 • Malokrvna
  Malokrvna

  Pijem feritin zbog hronične anemije prpuzrokpvane menstrualnim odlivima. Da li smem paralelno da koristim OPC ili neki drugi suplement za anemiju?

 • Seceras
  Seceras

  Pijem lekove za šećer. Da li smem da konzumiram OPC? Hvala unapred.

 • dr24
  dr24

  Resveratrol iz grožđa je jedan od najmoćnijih antioksidanasa i najbolji čistač krvnih sudova. Ko god ima problem sa aterosklerozom, bolestima srca i krvnih sudova i povišen pritisak, OPC i koenzim Q10 su suplementi izbora!!!

 • Mama
  Mama

  Hvala za odličan tekst! Od sada se značajno veća pažnja posvećje grožđu! Definitivno.

Dodajte komentar