Afrodizijak za žene

Afrodizijak za žene

 

Afrodizijaci više nisu tabu tema ni u Srbiji. Sve više se traže različita sredstva za poboljšanje ženske seksualnosti. Ako se pitate ko ih više traži muškarci ili žene, nećemo pogrešiti ako kažemo da je tu trka jako neizvesna. Ova sredstva su prilično podjednako iskazana u rezultatima pretrage oba pola. Iz nekog neutralnog ugla deluje da su afrodizijaci za žene ipak traženiji
 

”Afrodizijak čokolada za odrasle leči i slomljeno srce!


Bez ikakvih pretenzija želimo da prenesemo ono što su drugi ljudi probali. Da li je to stvarno tako ne znamo, ali ko voli neka izvoli. Zbog pojačavanja libida, potencije mnogi su spremni svašta da isprobaju. 

U načelu razlikujemo psihofiziološki afrodizijake i interne afrodizijake u koje najčešće spadaju različita jela, pića, lekovi, napici ali i medicinski preparati.


Afrodizijak se negde doživljava i kao prirodan lek jer utiče na pojačavanje seksualne želje, a veruje se da datira još od stare grčke i njihove boginje ljubavi i harmonije AFRODITE
 

Da svako ljubavlju vlada tu je afrodizijak čokolada.” 


Nije tajna. Da bi bilo koji  afrodizijak namenjen ženama stvarno funkcionisao on mora da vas ubaci u pravo stanje svesti.


Afrodizijaci kao jelo i piće

 

 1. Ako pitate Kleopatru onda su to verovatno ostrige, jer kažu da ih je ona korisitla kao svoj afrodizijak. Koriste se sirove pa ako ih zateknete na plaži možda padnete u iskušenje da ih probate.
   
 2. Spanać, popularno povrće je bogat magnezijumom. A magnezijum ima osobinu da širi krvne sudove. Uzročno posledično to dovodi do bolje cirkulacije i u krajnjem do jače potencije
   
 3. Riba fugu spremljena od onih koji znaju kako to treba da se spremi čini čuda. Istočnjaci, posebno Japanci veoma cene ovaj specijalitet. Ima samo jednu manu. Ako se ne spremi kako treba može da bude smrtonosna. Ruski rulet za hazarderke.
   
 4. Crveno vino je jedna od modernih simbola seksualnosti. Sama pomisoa na  njega pojačava potenciju i zato se može za njega reći da je pravi afrodizijak. Ipka, treba znati da ono sadrži susptance kao što je resveratol, antioksidans koji utiče na ubrzanje protoka krvi i  poboljšava cirkulaciju pre ali i za vreme odnosa. Alkohol samo u malim količinama čini čuda ali u neumerenim ima suprotno dejstvo. 
   
 5. Losos sadrži omega 3 masne kiseline a one su takođe vazne za dobru prokrvljenost koja je neophodan uslov za dobar seks. 
   
 6. Tamna čokolada je jedna od najpoznatijih namirnica koja ima afrodizijak dejstvo. Čokolada sadrži hemikalije ljubavi stimulans fenil-etil-amin i zbog toga čokolada dok je jedemo budi osećaj zaljubljenosti. Zahvaljujući mešavini belančevina, ugljenih hidrata vitamina B, minerala, gvožđa, kalcijuma magnezijuma i cinka.
   
 7. Posebne čokolade za odrasle, za nju i za njega, su novijeg datuma. Lepe, slatke i dostupne i na  našem tržištu. Kriju privatnost jer se mogu naručiti online, ali bude i potpiriju slatke snove.  
   
 8. Badem su od davnina poznati kao simbol plodnosti. Postoje neke priče da aroma badema kod žena pobuđuje strast.
 9. Oplođena pačija jaja (Balut) su specijalitet iz Azije. Neki kažu da imaju isti efekat kao vijagra.

 10. Obična kafa! Istraživanja su pokazala da je kafa veoma efikasan stimulans. Kofein opušta krvne sudove i ubrzava protok krvi. 


Kako izabrati afrodizijak za ženeŠta je pravi afrodizijak za žene?
 

Od muškaraca nećete dobti pravi odgovor, ali iskrene dame veoma dobro znaju šta je za njih pravi afrodizijak. Umesto nekog odgovora istražite sami preparat koji je deklarisan kao 100% prirodni. 

Možda je slatka čokolada za žene onaj stimulans koji će osloboditi njenu senzualnost. Vredi probati.
 

komentara (11)

 • Alex91
  Alex91

  I mene zanima za cokoladicu, kolika je cena i koliko kolicinski uzimati? Mislim, pristupacnije od ribe fugu :)

 • Živka
  Živka

  Majstore, ima čokoladica i za žene i muškarce ako jedna ne upali druga hoće sigurno, zavisi da li neko ima višak muških ili ženskih hormona hahaha :)

 • sara
  sara

  cula sam za tu cokoladu za odrasle, ali neznam koliko je efikasna, dok se ne proba???

 • Dejan
  Dejan

  @Dunja cokoladu treba konzumirati nekih pola sata pre samog odnosa ( licno iskustvo). Ja sam uzeo 2 komada a zena je bila presrecna jer su deca dosla kuci pa nisam vise navaljivao sa intimnostima :) :) :)

 • Dunja
  Dunja

  Pitanje za Dejana molim te da mi pojasnis - kad cokolada pocinje da deluje i pruza to slatko zadovoljstvo i koliko treba pojesti cokolade u toku dana. Rado cu je poruciti jer sam sad bio na sajtu Pro100healthy i video jos interesantnih proizvoda. Pre svega ambilife - preciscivac vazduha za prostorije, koji prvo nameravam da porucim. Pa onda nekoliko cokolada.

 • dunja
  dunja

  Ja sam takodje zainteresovana za ovu cokoladu afrodizijak, gde moze da se kupi ali da nije mnogo skupa.

 • Dejan
  Dejan

  Cokoladu za odrasle mozete da narucite preko pro100healthy i mogu da vam kazem da su jako profi i brzi sa isporukama. Ono sto je najbitnije za mene kao korisnika je da to malo slatko zadovoljstvo ima efekta :)

 • mira
  mira

  Ima na pro100healthy da se nadje ta cokolada kao i mnogo drugih korisnih stvari posvecenih zdravlju

 • Majstor
  Majstor

  A za nas muskrace opet ništa. Duplo golo. C,c,c,c ... A ravnopravnost polova?

 • fakreta
  fakreta

  gde se ima naci ova cokolada za afrodizijak i kolika cena???

Dodajte komentar