Anatomska obuća za leto – japanke, papuče ili sandale

Anatomska obuća za leto – japanke, papuče ili sandale

 

Pronaći udobnu, komfornu i izdržljivu obuću u kojoj ćemo se osećati izvanredno u svakoj prilici, a koja će ujedno biti i atraktivna i u skladu sa našim modnim stilom, čini jednu od prioritetnih stvari kada su letnje odevne kombinacije u pitanju. Ipak, teško je naći obuću sa svim pomenutim atributima, pa neretko (i pogrešno) žrtvujemo udobnost da bismo imali moderne komade.

Međutim, ako ste od onih kojima online prodaja obuće nije strani pojam, izbor vam se drastično može proširiti, jer niste osuđeni za lokalne objekte, a ujedno ćete na potragu utrošiti znatno manje vremena i energije. Osim toga, ako znate konkretno koji model će zadovoljiti vaše kriterijume, online prodaja obuće odnosno kupovina se može svesti na svega par klikova. Ako je vaš izbor anatomska obuca, naša topla preporuka je Scholl obuća. Ovaj brend uvek ide u korak sa vremenom i prati trendove ne samo u smislu tehnike i tehnologije izrade anatomske obuće, već i kada su u pitanju prodajni trendovi, a jedan od njih je svakako i online prodaja obuce kojoj sve više ljudi pribegava.

Što se tiče same izrade anatomski uložaka, Scholl obuca koristi najsavremeniju tehnologiju, te je svaki model, bez obzira na to koji je tip obuće u pitanju, oplemenjen karakteristikama kao što su prilagođavanje obliku stopala uz pomoć čega anatomske japanke, sandale, papuče i svi drugi aktuelni modeli odgovaraju svakom stopalu, zatim držanje stopala u ispravnom položaju, kao i amortizovanje pritiska na celo stopalo, čime se smanjuju mogućnosti za povrede, deformitete i bolove u kolenima, zglobovima, kičmi, a koji se povezuju sa nošenjem neodgovarajuće obuće.

Anatomska obuća najčešće se povezuje sa udobnošću, kvalitetom, pouzdanošću i istrajnošću, što je Scholl obuća opravdala svojim dugogodišnjim postojanjem na svetskom, ali i našem tržištu. Ono što čini ovaj brend idealnim izborom za letnju sezonu jeste i dizajn koji će se lako uklopiti u sve vaše modne kombinacije. Na vama je da se opredelite za to hoćete li ovog leta nositi anatomske japanke, anatomske sandale ili anatomske papuče, u zavisnosti od vaših potreba i želja. Mi izdvajamo nekoliko atraktivnih modela, pa se nadamo da ćemo vam bar malo pomoći u pretrazi i suziti izbor!


Ako birate anatomske papuče


Za anatomske papuče postoji zaista veliki izbor različitih modela za žene, muškarce i decu. Ako volite sportske anatomske papuče, za muškarce izdvajamo model Nautilus, a možete da birate plavu ili belu nijansu. Ako pak više volite elegantniji, ali ležeran stil -  crne Gerry anatomske papuče sa dva kožna kaiša i kopčama "antiknog izgleda" biće odličan izbor, a uložak od prirodne plute i gumenog ergonomskog đona u Bioprint® tehnologiji držaće vaše stopalo u pravom položaju i obezbediti vam lake korake.

Kada su u pitanju ženske anatomske papuče, birajte ih u skladu sa namenom. Ako su vam potrebne papuče za plažu, baštu i druge opuštene prilike tu su Scholl Pop i Scholl Sun modeli veselih i upečatljivih tonova, dok za specijalne prilike preporučujemo Sofia model koji je ukrašen kaišićima i mašnicom u dve boje sa laminantnim efektom, a takođe imaju uložak u Bioprint® tehnologiji. Za ljubiteljke više pete predlažemo model Nives, anatomske papuče od kože i antilopa, ukrašene cirkonima i dostupne u natural i plavoj boji, a oplemenjuje ih uklonjivi uložak u kombinovanoj Massage i Scholl Memory Cushion tehnologiji za duplo više udobnosti i uživanja tokom hodanja. Tu su i klasični modeli New massage, Fitness Pebble, Christy, kao i mnogi drugi koji vas čekaju na sajtu gde je odmah omogućena online prodaja obuće!


Ako birate anatomske sandale


Kada se pomenu anatomske sandale, žene su obično te koje najpre biraju ovakav tip obuće za leto, a razlog je taj što se mogu nositi u svakoj prilici. Takve su npr. anatomske sandale Sofia prefinjenog dizajna, sa mekim i tankim kaišićima i mašnicom u varijantama srebrno-platinaste i crno-srebrne boje. S druge strane, ako tražite klasične anatomske sandale, prepoznatljiv stil koji ima Scholl obuca naći ćete u modelu Christy crnih sandala koje imaju meki uložak napravljen prema Memory Cushion® Massage tehnologiji, kao i sjajni kožni gornji deo sa čičak trakama i Scholl logotipom što sve garantuje maksimalnu udobnost, masažu, prilagodljivost, kao i preraspodelu pritiska na celo stopalo. Za one dame koje bi da imaju anatomske sandale vrhunskog kvaliteta, a veoma pristupačne cene predlažemo Air Bag Strap bele anatomske sandale sa podesivim kaiševima, a ostalo je još svega par komada u brojevima 35-39.


Ako birate anatomske japanke


Ukoliko su vaš prvenstveni izbor anatomske japanke, Scholl obuca može da vam ponudi različite modele prilagođene svačijem ukusu i stilu. Odaberite klasične ili elegantne modele koji su napravljeni od najboljiih materijala, a osim jednostavnih i jednobojnih tu su i modeli u dve ili više boja, sjajni ili mat, sa raznim dezenima, cirkonima i drugim detaljima. Posebno bismo izdvojili anatomske japanke Boa vista up različitih boja koje imaju ergonomski Bioprint® uložak, te su lagane i vrlo udobne, a trenutno su na akciji!


Anatomska obuca
 

Scholl obuca je definitivno lokacija na kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno od obuće, a verujemo da smo vas ovim predlozima uverili u kvalitet i benefite nošenja anatomske obuće. Zato posetite Scholl maloprodajne objekte ili kliknite na sajt gde se vrši online prodaja obuće, te odaberite svoj idealan par obuće za predstojeće leto i poručite na željenu adresu!

komentara (0)

    Dodajte komentar