Clog EVO – klompe koje vaše noge obožavaju

Clog EVO – klompe koje vaše noge obožavaju

 

Kada su proizvedene prve klompe nema tačnih podataka i jedinstvenih stavova. Jedni smatraju da potiču od starih Grka, dok drugi tvrde da su prve klompe napravili Kelti i germanska plemena. Bilo kako bilo najstarije pronađene klompe potiču iz 1230.godine i holandskog su porekla.

Klompe su uglavnom namenjene osobama čije profesije karakteriše neizmerno dugo stajanje iz razloga njihove praktičnosti i udobnosti. Ukoliko veći deo dana čovek provede na nogama brojne su neprilike i neugodnosti koje može izazvati neudobna obuća, pogotovo neudobne klompe. Prilikom višesatnog stajanja a kako bi ste izbegli bol u leđima, slabu cirkulaciju, ukočenost, pa čak i glavobolju neophodno je izabrati kvalitetnu, udobnu obuću. Stopala su neverovatno kompleksan mehanizam čija je funkcija da nosi težinu i da vam omogući kretanje pa je samim tim vrlo važno da im omogućite najviši mogući stepen udobnosti, stabilnosti i fleksibilnosti. Kod izbora prednost ima anatomska obuca koja će zadovoljiti potrebu vaših stopala za komotitetom, udobnosti i ugodnosti.

Medicinske klompe spadaju u vrstu udobne, zdrave, konforne i praktične anatomske obuće. Anatomska obuca olakšava kretanje, ne umara noge, a vašim stopalima omogućava zdravo i kvalitetno koračanje. To je obuća koja prija zglobovima, olakšava dugotrajno neprijatno stajanje i koja smanjuje pritisak na pete. Radi se o obući koja je pre svega laka za obuvanje, koja je komotna, adekvatna, kvalitetna i modernog dizajna. Takođe, anatomska obuca će ublažiti posledice svakodnevnog stresa i smanjenog kretanja koji predstavljaju velike uzročnike bolesti kičme, zglobova i kostiju. Scholl klompe su baš takva anatomska obuca koja čuva zdravlje stopala i leđa, a lako se obuva.


Zaštitni znak zdravstvenih radnika - medicinske klompe


Zdravstvenim radnicima se preporučuje anatomska obuca, udobna i fleksibilna, sa zatvorenim prstima, koja ne klizi i koja je prilagođena njihovim potrebama i uslovima rada. Klompe su obuća koja je uspela da ispuni sve potrebe zdravstvenih radnika i predstavlja njihov prvi i jedini izbor. Postale su deo njihove uniforme i zaštitni znak. U bilo kojoj medicinskoj ustanovi gotovo je nemoguće pronaći zaposlenog koji na nogama nema medicinske klompe.

Medicinske klompe kvalitetne, udobne, lake za obuvanje i nošenje koje će vašim stopalima pružiti potreban osećaj udobnosti možete pronaći na sajtu Scholl obuca online.

Za zdravstvene radnike, kao i sve one čija zanimanja zahtevaju celodnevno i naporno stajanje ClogEVO bele klompe predstavljaju pravi izbor. Koristeći najnovije tehnologije i kvalitetne materijala, ove klompe su udobne, antistatične, ne klizajuće, pogodne i za muškarce i za žene.


Scholl klompe za svaki dan


Osobe koje dosta vremena provodu na nogama, kao i one koje žele popraviti cirkulaciju i probleme sa zglobovima, te osobe koje žele olakšati svaki svoj korak sve više postaju svesni prednosti nošenja klompi. Proizvođači se trude da prilagode klompe trendovima kao i da prošire njihovu upotrebu u svim sferama života.

Danas se mogu pronaći klompe različitih dezena, materijala i kvaliteta koje su vrlo praktične i nosive.

Scholl klompe Clog EVO su savremeno dizajnirane, ugodne, ležerne klompe koje pružaju zadovoljstvo pri svakom koraku. U danima kada više sati provedete na nogama pokazaće se kao jedini, pravi prijatelj vaših stopala.

EVO klompe poseduju uklonjivi memory uložak koji smanjuje bol u nogama tako što distribuira pritisak na veću površinu stopala i čini da hodanje bude lakše i prijatnije. Reč je o klompi koja je lagana, fleksibilna i izrađena od jako kvalitetne termoplastične gume pa je i sama antistatična i otporna na klizanje. Scholl klompe praktične su za radno mesto, kuću, park, pijacu, prodavnicu….

Savremeni život u gradu postao je previše brz i naporan. Većinu poslova obavljamo na nogama, a svakodnevne poslovne i kućne obaveze dame će lakše i bezbolnije obaviti upraktičnim i udobnim EVO lila klompama. Na sajtu Scholl obuca online možete pronaći i druge boje ove fenomenalne anatomske obuće.

Siguran, konforan, lagodan korak muškarcima će omogućiti EVO plave klompe, a njihovim stopalima pružiti osećaj zadovoljstva i ugodnosti.

Na sajtu Scholl obuca online ćete pronaći veliki izbor kvalitetne anatomske obuće koju će vaša stopala obožavati, vi je rado nositi i koja će vama olakšati svakodnevne obaveze, jer Scholl prvenstveno vodi računa o udobnosti i zdravlju vaših stopala.

 

komentara (0)

    Dodajte komentar