Coxir brend uz koji korejska kozmetika ne dopušta nepravilnosti na licu

Coxir brend uz koji korejska kozmetika ne dopušta nepravilnosti na licu

 

Čuveni brend Coxir, bez kojeg je neizvodljiva nega lica, ima istorijsku priču nastanka. Raspitali smo se o ovom korejskom brendu, i pružamo vam potpune informacije i zanimljivosti o tome kako je nastao Coxir, koji danas korejska kozmetika sa ponosom predstavlja u svojoj bogatoj ponudi. Daleke 1979. godine beleže se počeci uzgoja, prerade aloje i proizvodnje suplemenata, od strane NOKSIBCHO kompanije, kojoj je danas jedan od prioriteta i nega koze. Od tananih početaka, do današnjih velikih obima proizvodnje, razvoj ovih proizvoda je dostizao visoke nivoe.

Danas su poznati NOKSIBCHO linije kozmetike, ali tu su i lekovi i suplementi, koji se kreiraju i proveravaju u njihovom centru za istraživanje i razvoj, kao i klinici orijentalne medicine. Uz maksimalan stepen kontrole u ispitivanju, detaljne provere i istraživanja, svaki proizvod koji je iznedrila korejska kozmetika ima prestižan kvalitet.

Veliki broj raznovrsnih brendova kojima je središte nega kože, nalazi se u okviru kompanije NOKSIBCHO. Svaki od njih pokriva određeni kozmetički segment, i čini da nega lica bude pravilna i pedantna:

  • Noksibcho Cosmetics;
  • Coxir;
  • The Skin House;
  • Sferangs.


Nega kože koja se prepoznaje uz Coxir proizvode


Brend koji spada u novije generacije, jer je i nastao 2018. godine jeste Coxir. Iako mlad, ovaj brend prepoznatljiv je u pogledu kreiranja savršenih kozmetičkih preparata raznovrsnih namena. Nega lica je primarna orijentacija ovog brenda, koji nudi fenomenalne proizvode lagane i nekomplikoavne teksture po odličnim cenama.

Visoka koncentracija biljnog ekstrakta različitog tipa, ispitanost i proverenost svih aktivnih sastojaka, daje proizvode zahvaljujući kojima je nega koze potpuna i detaljna. Tu se izdvaja mnoštvo aktivnih sastojaka koje je korejska kozmetika prepoznala i uvrstila u sastav svojih vrhunskih preparata: hijaluronska kiselina, peptid, niacinamid, ali i epidermalni faktor rasta.

Korejska kozmetika koju uvozi Skin Temple, ima bogat asortiman Coxir proizvoda. Tu su sledeće kategorije, odnosno linije proizvoda. Tu je na primer, čuvena plava linija za hidriranu kožu namenjena svim generacijama. Linije različitih ampula, krema i tonika, čine da nega lica bude kompletna, a koža hidrirana. Čišćenje lica uz održavanje nivoa vlažnosti bitan je element nege, što se omogućava aktivnom upotrebom preparata na bazi hijaluronske kiseline, ekstrakta aloje i biljnih kompleksa. Nega kože uz aktivne sastojke sprečava dehidrataciju, gruboću lica, čineći sve predele glatkim i čistim, a ten potpuno blistavim.

Korejska kozmetika kreirala je kolekciju, koja je uz Coxir specijalizovana za blistav i ujednačen ten, kao i otklanjanje negativnih efekata slobodnih radikala, čineći da nega lica bude obogaćena kvalitetnim materijama. Kao važna prevencija starenja kože, ova linija sadrži kombinaciju vitamin C, E i B3 vitamina, antioksidante, biljne ekstakte i mnoge druge korisne sastojke.

Ova kolekcija daje vrhunske kreme za predeo oko očiju, druge tipove krema i ampule. Primetili smo da postoje i preparati koji čini da nega kože u zrelom dobu bude savršena. Kombinujući epidermalni faktor rasta i peptide, stvorene su emulzije i kreme koje čine da primetne bore jednostavno nestanu.

Jedna grupa proizvoda osmišljena je sa izuzetnim zaštitnim faktorom. Kako su fleke nešto što je potpuno nezamislivo u njihovoj kulturi, korejska kozmetika kreirala je ovaj proizvod kako bi se suzbili svi negativni efekti izlaganja suncu i onemogućilo fotostarenje. Visok zaštitni faktor u obliku ove kreme, ima laganu i jednostavnu teksturu, koja savršeno pristaje koži lica.

Mi smo istraživali, a vama savetujemo da pogledate šta sve adekvatna nega kože obuhvata, upoznajući se sa ovim popularnim, kvalitetnim i tradicionalnim kozmetičkim preparatima. Korejska kozmetika u ponudi Skin Temple ima krucijalni značaj, i razvrstana je kroz veliki broj brendova, među kojima je i mladi Coxir.

Na njihovoj internet stranici moguće je pogledati celokupan asortiman proizvoda, uz brzu porudžbinu i više nego efikasnu isporuku.

komentara (0)

    Dodajte komentar