Cveće, baldahini i venčanje iz snova

Cveće, baldahini i venčanje iz snova

 

Ne treba vam čarobni štapić da biste imali magično venčanje. Dobra ogranizacija i mašta, i imate sve. Međutim, ukoliko ste ostali bez ideje kada je dekoracija vencanja u pitanju, preporučujemo vam sajt "Dunjin cvet" na kom cvetni aranzmani izgledaju kao da su bili u nekoj bajci.

Prodaja cveca online je jednostavniji način da dekoracija vencanja bude stvar koju ćete brzo završiti. Ukoliko na to dodate i stavku brza i sigurna dostava cveca, jasno je zašto smo se opredelili za "Dunjin cvet".


Cvetni aranžmani u skladu sa venčanicom

Mlada ima posebno težak, ali zanimljiv zadatak. Odabrati idealnu venčanicu, cipele, nakit i ostale detalje nije nimalo lako. Još kad se na to dodaju cvetni aranzmani i bidermajer, jasno je zašto većina njih bude pod stresom. Znajući za sve ovo, odlučili smo da budućim mladama olakšamo malo i preporučimo im belo roze ruže i alstromerije. Ukoliko više volite, za svoj bidermajer možete pronaći i buket u jarkim bojama, kako biste napravili kontrast u odnosu na belu venčanicu.


Prodaja cveća online - spas za muškarce

Muškarci i bavljenje sitnicama, nekako ne ide jedno uz drugo. Praksa je pokazala da ih takve stvari zamaraju, pa je prodaja cveca online i brza dostava cveca i poklona za njih pravo rešenje. Međutim, kada se približi dan kada će izgovoriti sudbonosno "da" i oni moraju da se pozabave detaljima i izaberu odgovarajući cvetni aranzmani. Tačnije, moraju bar da pronađu idealan cvet za svoj rever. Čest izbor padne na bele ruže koje se idealno kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju.


Cvetni aranžmani u kosi i sunce na licu

S obzirom na to da se većina venčanja održava u toku sunčanih dana, ni ne čudi to što mlade vole da imaju prirodni cvet kao ukras u kosi. Pripadnice lepšeg pola često i za svoje devojačke večeri biraju venčiće koje uz osmeh, predstavljaju najlepši ukras na licu. Mladenci vole da obave i profesionalno fotografisanje pre samog venčanja, takozvane vereničke fotografije, te je i za te prilike dostava cveca pravi spas.


Dekoracija venčanja u skladu sa ambijentom

Venčanje će svakako biti dan za pamćenje i prepričavanje, ali lepa reč o dekoraciji sale će učiniti da budete još ponosniji na svoje slavlje. Zato pažljivo birajte cvetne detalje, tako da se uklope u prostor koji ste izabrali za vaš specijalan dan. 


I gosti u skladu sa venčanjem

Kada ste izabrali dekoraciju za svečanu salu, red je da se pozabavite i sa još detalja, kao što su cvetni aranzmani za ruke koje će nositi gosti. Prodaja cveca online, dostava cveca i svih pratećih elemenata na jednom mestu su jasan pokazatelj zašto preporučujemo "Dunjin cvet", jer kod njih ima sve. Nama je za oko zapao cvetić za ruku napravljen od orhideja.


Dekoracija venčanja na otvorenom

Ukoliko se odlučite da venčanje organizujete u prirodi, tačnije pod vedrim nebom, imamo još predloga za vas. Baldahini daće originalan pečat proslavi. I ne brinite, obezbeđena dostava cveca i svih elemenata idu u paketu.
 

Dekoracija svadbarske svite

Ne zaboravite da i auto zahteva poseban izgled za taj specijalan dan. Naš savet je da bude ukrašeno drugačije od ostalih vozila, pa su cvetni aranzmani na retrovizorima originalno rešenje. 

Nadamo se da ste dobili par ideja kako da svoj dan ulepšate. Birajte samo najbolje i omogućite sebi venčanje iz snova.

komentara (1)

Dodajte komentar