Da li mi treba jonizator za auto?

Da li mi treba jonizator za auto?

 

Jonizator vazduha za auto je najsavršeniji uređaj koji neutrališe sve zagađivače, kreira negativne jone koji su ekstremno zdravi po čoveka, i ostavlja čist vazduh i zdravo okruženje za prevoz. Svojim jonizator za vozila je idealan za: 

 • automobile,
 • kamione,
 • taksi vozila,
 • kombi vozila,
 • ambulantna kola…

Da je vazduh napolju zagađen znamo, da su prečišćivači vazduha neophodni u svakom zatvorenom prostoru je nešto čega smo takođe svesni. Ipak, malo ljudi zna da je vazduh u vozilu 15x zagađeniji nego na metar razdaljine od njega i da već nakon 5 minuta vožnje nastupaju prvi znaci trovanja opasnim isparenjima.

Da li mi treba jonizator vazduha za auto? Da, apsolutno!


Prečišćivač vazduha za auto – negativni joni i njihova snaga
 

Jonizator vazduha za automobil je prečišćivač koji ne koristi filtere i zbog toga je mali, kompaktan i može se koristiti u svakom vozilu.

Ovaj uređaj za dezinfekciju vazduha ispušta negativne jone (anjone) koji se vezuju za svaku česticu nečistoće, otežavaju je i ona više ne lebdi u vazduhu već pada na dole.

Revolucionarna tehnologija prečišćava i do 97% čestica veličine pola mikrona i čak i do 99% onih od 2.5 mikrona nakon samo 5 minuta rada. Ako se non-stop koristi u automobilu jasno je da čisti sva zagađenja nastala radom motora, ulaskom izduvnih gasova, ali i viruse i bakterije koje putnici izdišu tokom vožnje.


Kako se koristi jonizator za auto?
 

Uređaj za jonizaciju vazduha u vozilu nema komplikovanu upotrebu, nečujan je i ne utiče na performanse automobila.

Najsavremeniji jonizatori za auto su uređaji su veličine paklice cigareta, elegantnog su dizajna i rade na struju automobila, priključe se na otvor upaljača i to je sve. Nema podešavanja za rad, komplikovanog uključivanja, nema ometanja tokom vožnje.

Zaboravićete da je tu, a samo će vas rezultati podsetiti da je ovo bila mudra investicija od 3.000 dinara koja je donela bolje opšte zdravstveno stanje.


Da li mi treba jonizator vazduha za automobil?
 

Da li ste tokom vožnje osetili nešto od sledećih:

 • pospanost,
 • slabiju koncentraciju,
 • umor?

To su prvi znaci da izduvni gasovi i pozitivne čestice unutar kabine automobila utiču na vaš centralni nervni sistem, a on reaguje slabljenjem reakcija organizma. Vremenom se stvara nepopravljiva šteta na bubrezima, srcu, nastaju i promene na mozgu…

Otvaranje prozora nije nikakva alternativa i neće doneti poboljšanja ! Na ovaj se način automobil ne provetrava već se prašina sa ulica i veliko zagađenje upušta unutra.

Jedina dobra opcija je da se postavi snažan aparat koji će prečistiti zagađenja i obezbediti čist vazduh.


Kakav je efekat nakon prečišćavanja vazduha?
 

Kabine vozila su mali, skučeni prostori što je dovoljno da zagađenje bude veliko samim boravkom 5 lica, a na to treba dodati i izduvne gasove koji su izuzetno opasni, a mnogi i neosetni pri udisanju.

Velika je razlika nakon što se jonizator postavi u automobil. Vazduh je prijatniji za udisanje i bez mirisa što se prvo primeti.
 

poznati domaci brend ambilife
Poznati domaći brend jonizatora za auto Ambilife...


U prostoru se uviđa i mnogo manje prašine što je često vidljivo u vozilima. Čestice prašine lebde i udišu se, a velika količina ostaje na enterijeru. Jonizator ih otežava i one ne opstaju u prostoru pa je rezultat jasno vidljiv.

Zdravstvene benefite najviše mogu da primete oni koji provode dugo vremena u vozilu i oni kojima je to radno mesto – taksi vozači.

Efekti jonizacije vazduha u kabini vozila:

 • Osetna je veća budnost (usled blagotvornog delovanja negativnih jona)
 • bolja koncentracija
 • i manje sezonskih prehlada
 • Miris dima je neutralisan,
 • oči više ne peckaju,
 • vazduh je svež kao da dišete na planini.

Potražite kvalitetan jonizator za auto, renomirane firme koja garantuje kvalitet i učinak proizvoda. Najkvalitetniji emituju gustinu anjona od oko 6.000.000 PCS/cm3 što je za 50% više nego kod starijih generacija.

Prečišćivač za vozilo se jednostavno ubaci u otvor za upaljač i odmah započinje sa dezinfekcijom vazduha. Sa njim će vreme provedeno u vozilu postati pravo uživanje, a zdravlje i imunitet jači.

Da li ste znali koliko je vazduh u vozilu zagađen, koliko je važno da se tretira pravilno?

komentara (0)

  Dodajte komentar