Gde kupiti Reishi medicinsku gljivu u Beogradu?

Gde kupiti Reishi medicinsku gljivu u Beogradu?

 

LatinskiGanoderma Lucidum

Ova gljiva je takođe poznata još pod nazivima, gljiva besmrtnosti, i kao hrastova sjajnica, taj naziv je dobila zbog narađastog smeđeg šešira prelakiranog sjaja.

Zbog gorkog ukusa koji reiši gljiva ima, te se iz tog razloga ne koristi u kulinarstvu.

Ova gljiva tačnije reiši je poznata više tradicionalnoj Japanskoj i Kineskoj medicini, koja se koristi više od 4000 godina.

Poslednjih decenija reiši gljiva je postala jako popularna, na zapadu vrlo brzo je svoju popularnost sa zapada proširila i po Evropi.
 

Reiši gljiva je smatrana čudotvornim lekom 21. veka


U tradicionalnoj medicini Japana i Kine postoje pisani dokazi koji govre i pišu o tome, da reiši ima antioksidativne efekte, povećava sposobnost i aktivnost organizma, te se iz tog razloga naše telo bori protiv umora, takođe povećava, količinu imunog sistema.

Postojhe takođe dokazi da je ova čudotvorna gljiva korišćena za širok spektar bolesti među kojima su:

 • Hipertenzija
 • Artitis 
 • Nesanica
 • Bronhitis 
 • Astme
 • Čira na želudcu

 

Činjenice o Reishi medicinskoj gljivi

 

Dalja i savremenija istraživanja pokazuju i dokazuju da reiši takođe pomaže pri tretiranju HIV infekcije, takođe je dokazano da reiši inhibrira mestazu rasta, tumora.

-Oboleli pacijenti koji su bili tretirani od gore navedenih bolesti, u 92, 4% slučajeva reiši je dala izuzetne rezultate....


Sada kada smo saznali koje sve vrste bolesti reiši gljiva može da izleči, da li znate u kakvom obliku se reiši može još naći?

-Ganoderma lucidum ili reiši može se naći u obliku:

 • lista za pripremanja čajeva,
 • u obliku praha koji se priprema pout cedevite,
 • ali najdelotvorni, Reiši jeste u obliku kapsula, koja se koristi kao 100% prirodni suplement.

 

Gde kupiti reishi u Beogradu?


Reiši u Beogradu možete kupiti u prodavnicama zdrave hrane, kao bolje snabdevenim drogerijama, ali sertifikovane dijetetske suplemente je malo teže naći.

Nemački proizvođači se izdvajaju po svom kvalitetu i zasad se online kupovina pokazala kao odličan način da nabavite Ganodermu Lucidum u Beogradu.

-Reiši (Ganderma lucidum) spada u top deset najdelotvornijh prirodnih 100% suplemenata uopšte.

komentara (0)

  Dodajte komentar