Kako je jedan klik na Internetu vratio osmeh mom licu

Kako je jedan klik na Internetu vratio osmeh mom licu

 

Zašto zeolit vraća osmeh na lice?

Zeolit je 100% prirodni mineral kojeg ljudski organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu. Apsolutno je siguran i netoksičan, nema letalnu ni toksičnu dozu, nema neželjenih kontraindikacija, nuspojava ili interakcija s drugim farmakološkim ili fitofarmakološkim supstancama. 

I naravno, oprez! Nije svaki zeolit netoksičan! Samo je zeolit klinoptilolit potvrđen kao siguran i zdrav za ljudsko korišćenje.

Mnogi žele da zarade na nedozvoljen način pa se na buvljacima i neregistrovanim mestima prodaju različite verzije “zeolita”. Budite oprezni jer neproverene verzije pored toga što su neefikasne mogu biti i veoma otrovne.


Zeo krema
 

Zašto je zeolit koristan?

Zeolit ne stvara zavisnost, ne taloži se u organima, te se u celosti eliminiše iz tela.

Zeolit nalazi primenu kod stomatoloških problema, kod bolesti i oštećenja sluzokože  usne duplje, ali služi i za svakodnevnu higijenu usne šupljine.

Klinička studija o primeni zeolita kod lečenja bolesti usne duplje pokazala je da je zeolit jedan od modernih načina regeneracije, jer ima imunomodulacijsko i antioksidativno svojstvo. Na taj način pojačava protivupalno delovanje što dugoročno ima povoljan uticaj na procese ozdravljenja u celini, a posebno na usnu duplju.
 

Pasta za zube na bazi zeolita je apsolutni hit na tržištu. Uz zeozub pastu imaćete blista i zdrav osmeh! 


Zeolit dugoročno utiče na lokalni imunitet kože, pruža antioksidativnu zaštitu, stimulira proces regeneracije, odnosno olakšava procesa obnavljanja i čišćenja dubokih slojeva kože.

U kozmetici se koristi kao aktivni sastojak koji omogućuje kozmetičkim preparatima da prodru u kožu. Zeolit vlaži kožu, smiruje njenu iritiranost, otklanja crvenilo, ukratko ulepšava i pomlađuje kožu, te ublažava odnosno odstranjuje bore.


Kako je jedan klik vratio osmeh na moje lice

Stalno se polemiše sta je zdravo za naš organizam, a šta ne, šta je ono što bi trebalo da koristimo a šta da izbegavamo da bi sačuvali i unapredili naše zdravlje. Prevelik uticaj medija, novina i svakodnevnih reklama prosto nas dovode u zabludu za koji preparat da se odlučimo i šta je ono što je stvarno dobro za nas. 

Najbolje je uzimati iz prirode i zato se česte pretrage na Internetu baš na ovu temu. I stvarno bukvalno jedna pretraga i jedan klik na Internetu me je doveo do sajta pro100healthy na kome sam se upoznala sa proizvodima koji su meni bili vrlo zanimljivi.

Kada sam ih naručila, dobila i probala mogu samo da konstatujem da su zaista potpuno opravdali moje poverenje.
 

Svakodnevnim korišćenjem preparata na bazi zeolita pro100healthy, koji su potpuno pripodni i provereni, vratio se moj osmeh na lice. 


Redovna primena kreme na bazi zeolita – ZEOKREMA vraća se svežina, hidriranost i sjaj koži, samo negovana i zdrava koža može da bude lepa koža. 


 

komentara (8)

 • dr24
  dr24

  Kreme na bazi zeolita odlično su se pokazale u praksi kada je u psorijaza u pitanju. Sastojci u kremi istovremeno i suše i hidriraju kožu, tako da neće doći do svraba koji se često javlja usled suvoće i ljuspanja kože i često je propratna neprijatnost kod psorijaze.
  Poremećaji digestivnog trakta često dovode do promena na koži tako da je pri tretiranju psorijaze neophodno očistiti organizam iznutra da bi smo imali pozitivan efekat na koži. U tu svrhu veoma je korisno koristiti aktivirani zeolit - detoxamin koji se može uzimati oralno i koji je registrovan u Agenciji za lekove i medicinska sredstva, jer alkalizuje organizam, čisti organizam od teških metala i toksina, jača crevnu i želudačnu sluznicu i pri tom je jak antioksidans. Korišćenjem detoxamina i zeokreme imaćete bolji efekat.

 • dunja
  dunja

  Draga zoja sa ovom kremom mozete poceti posle tridesete godine.Jer pre nema ni potrebe da koristite kremu, dok ste mladi i lepi. A za ZEOKREMU injenu cenu mozete naci na pro100healthy.

 • zoja
  zoja

  U kojim godinama treba krenuti sa ovom zeo kremom? Kakva su vasa iskustva?

 • Zumreta Alagic
  Zumreta Alagic

  Koliko kosta ocekujem od vas da nas obavestite

 • zeljko
  zeljko

  postovana Miro, kod psorijaze, ne moze da skodi, moze samo da pomogne s obzirom da je zeolit jako zdrav i dobar...

 • sanja
  sanja

  ja imam pozitivno iskustvo sa kremom na bazi zeolita i mogu svima da je preporucim

 • dunja
  dunja

  Draga miro mogu ti reci da moze delimicno da ublazi i uspori bolest psorijaze. Medjutim ako se duze koristi ZEOKREMA efekti ce biti veci.

 • mira
  mira

  Do sada sam koristila zeolit samo kao suplement koji sam pila.Prijatno sam iznenađenja što se neko setio da ga doda u kreme,jer je njegovo dejstvo zaista čarobno. Da li pomaže kod psorijaze?

Dodajte komentar