KAKO JE PREČIŠĆIVAČ ZA VAZDUH OSVEŽIO MOJ BRAK

KAKO JE PREČIŠĆIVAČ ZA VAZDUH OSVEŽIO MOJ BRAK

 

Srbija je zemlja u kojoj većina stanovnika puši cigarete za razliku od Zapada, gde je konzumiranje cigareta zahvaljujući zakonima i propagandi u opadanju. Statistika kaže da u prosečnoj srpskoj porodici bar jedan član pušač. Onda možete da zamislite kako izgleda život ostaliih ukućana koji trpe zbog poroka jedne osobe.


Duvanski dim i vazduh
 

Pasivno pušenje je isto tako opasno kao i direktno uživanje u cigaretama, naročito za osetljiva dečija pluća.
 

Moje iskustvo sa pušačima u kući

Kod nas u porodici ta „crna ovca“ je moj suprug koji ne gasi cigaretu i koji čak ustaje noću da zapali. Osim što nas redovno truje duvanskim dimom, zidovi u prostorijama žute, u nameštaj i garderobu se uvlači odvratan miris,a čak i kad se kuća dobro provetri ostaje ustajali miris cigareta. Njegov porok je uzročnik većine naših bračnih nesuglasica. Imamo dvoje male dece i ne želim da udišu duvanski dim. Pokušala sam da ga nateram da izlazi na terasu da puši,a li to pada u vodu kada je loše vreme ili kad imamo goste.


Kada koristit preciscivac vazduha
 

Posle godina mog “zvocanja“ suprug je rešio da se više ne svađamo oko duvana.

Ne!

Nije ostavio cigarete ako na to mislite.

Kada sam jednog dana stigla kući sa posla na stolu me je čekao raspakovani uređaj za koji je moj muž tvrdio da će prečistiti vazduh od duvanskog dima, neprijatnih mirisa, prašine, grinja i ostalih štetnih sastojaka u vazduhu.
 

Musko zenski odnosi
 

Bila sam veoma nepoverljiva i htela sam da ga izgrdim što je uludo bacio pare. Međutim rešila sam da ipak dam šansu Ambilife prečišćivaču vazduha. Sela sam i pročitala sve što sam mogla o Ambilife-u. Na kraju krajeva bio je to ruski, kvalitetan proizvod i njegove specifikacije su zaista obećavale zdraviji vazduh u domu.

Ako se koristi u bolnicama, operacionim salama i drugim medicinskim ustanovama, zašto onda nama ne bi bio od koristi??? Kad se hoće i želi sve se sazna i zahvaljući Intenretu može i da se istraži.
 

Ambilife prečišćivač radi u dve faze

Prva faza je mehaničko prečišćavanje vazduha kada se iz vazduha uklanjanju čestice prašine, životinjske dlake, polen.... Druga faza je fotokataliza kada se vazduh propušta kroz UV zračenje i dolazi do fotokataličke oksidacije. Tim procesom se uništavaju bakterije, virusi i ostali zagađivači iz vazduha. (Institut Katalize sibirskog odseka ruske Akademije nauka (Novosibirsk) je razvio metod dezinfekcije i prečišćavanja vazduha putem procesa fotokatalize).
 

Veoma mi se dopalo što je Ambilife lak za montažu i bešuman.


Prvi rezultat u promeni kavliteta vazduha primetili smo samo nakon par sati rada Ambilife uređaja. Prva stvar koju smo primetili je odsustvo neprijatnih mirisa, a da nismo provetravali prostorije. Nakon nekog vremena sam zaista prestala da osećam težinu vazduha i osećaj gušenja je nestao.

Ambilife nam stoji u dnevnoj sobi, gde se puši i gde se provodi najveći deo vremena.


Iznenadjenje


Prestala sam da prigovaram suprugu za cigarete, jer Ambilife zaista rešava problem duvanskog dima. Srećna sam što bar deca i ja nismo više izloženi duvanskom dimu i ostalim štetnim sastojcima koje zagađeni vazduh nosi sa sobom.
 

Muž je srećan što više ne prigovaram i ne „zvocam“.Atmosfera u kući se promenila na bolje.


I na kraju, zaista je lep oseća konstatovati da se suprug i ja se mnogo bolje slažemo.
Bez ustručavanja mogu da kažem da je Ambilife pored prostorija, osvežio i naš brak!!!

                            
 

komentara (6)

 • sanja
  sanja

  Dva filtera su 4800,00 dinara.Menjaju se na otprilike 4 meseca.

 • Sanja
  Sanja

  Cena mu je 28560,00 dinara. Opširnije možete pogledati na ovom linku https://pro100healthy.rs/category--preciscavanje-vazduha

 • Srecko
  Srecko

  Svidja mi se ovaj uredjaj Ambilife precistac vazduha, trebao bi da bude uobicajena stvar za one koji imaju malu decu i kucne ljubimce u stanu.

 • sonja
  sonja

  moj suprug jer pusac i stalno smo ratovali zbog pusenja, dok nismo kupili ambilife prociscivac vazduha, i sadvlada porodicna idila........

 • mimo
  mimo

  ja sam pusac, kad sam kupio ambilife procisicvac vazduha, moji ukucani su prodisali

 • Ja sam
  Ja sam

  cuo sam da taj ambilife ima fotokataliticki filter i zanima me na koliko vreme se menja i kolika mu je cena?

Dodajte komentar