KAKO ODABRATI ZA VAŠEG MUŠKARCA IDEALAN POKLON ZA NOVU GODINU

KAKO ODABRATI ZA VAŠEG MUŠKARCA IDEALAN POKLON ZA NOVU GODINU

 

 

Iako vam možda za trenutak zvuči nestavarno, ali decembar samo što nije. A kada uđemo u decembar, složićete se, vreme kao da ubaci u neku šestu brzinu i za tili čas smo stigli do kićenja jelke, Deda Mraza i poklona za Novu godinu. Drage dame, budući da ste vi poznate kao ažurniji deo populacije, za vas smo pripremili načine kako da pronađete idelan poklon za Novu godinu za vašeg muškarca


Pokloni


Iako možda zvuči lako izabrati pravi poklon, nekada je prava mudrost. Posebno, ako ste već dugi niz godina sa istom osobom.


Preko interesovanja do pravog biranja


Krenite od toga šta vaša jača polovina voli. Tada ne samo da ćete ga obradovati, kupićete mu, za njega idealan i koristan poklon. Pa tako, ako je vaš dragi strastveni ljubitelj fudbala ili košarke, verovatno znate za koji tim navija, što vam govori u kom pravcu da razmišljate. Danas, postoji veliki izbor predmeta i garderobe sa grbovima i nazivima mnogih klubova. Prema stepenu strasti birajte da li će to biti kapa, šal, dres (posebno ako ga vi obučete) ili možda šolja, upaljač, knjiga o klubu ili torba sa amblemom voljenog kluba. Izbor postoji, vaše je da donesete konačnu odluku. Jer, znate i same, kada je navijačka strast u pitanju, nema pogrešnog poklona.


Dres kao poklon


Međutim, nije svakom muškarcu presudan sport. Neko je više okrenut muzici, fotografiji,.. A neko je zaljubljenik u vino ili pivo. Bez obzira što su to davno prošla vremena, odličan poklon mogla bi biti ploča omiljene grupe, kaseta ili CD sa kompilacijom pesama iz mlađih dana. Eto prilike da i vi uživate sa njim, posebno ako ste i sami bili deo tih njegovih mlađih dana. Knjiga je klasika koja nikada ne izlazi iz mode. Ukoliko vaš dragi voli da čita, a voli i
fotografiju, danas imate širok izbor na tu temu.


Vina


Piće za dušu, piće za veselje ili piće uz utakmicu, koji god povod i doživljaj pića, od strane vaše jače polovine, da je u pitanju, uvek možete pronaći odgovarajući poklon za Novu godinu. Vinski set sa otvaračem i dekanterom fino upakovan u drvenu kutiju, burence i krigle za pivo ili flaša kvalitetnog pića, samo su od nekih varijanti koje će zadovoljiti sva čula vašeg dragog.

Ako neko zna, ona zna šta mi treba

Ukoliko se i vaš dragi vodi ovom parolom da vi držite sve pod kontrolom, onda i nije tako teško izabrati mu pravi poklon za Novu godinu. Ako je potrebno, sedite, zamislite se i odgovorite šta je to što vašem dragom neophodno, a on to nema:

 • Pod a – trenutno;
 • Pod b – nikada se ne seti sebi to da kupi;
 • Pod c – „nema vremena“.


Ako je odgovor pod a, znate šta vam je činiti. Kupite mu nešto što inače koristi, a sada je potrošio i došlo je vreme za obnovu. Da li je to neki komad garderobe: džemper (idu hladniji dani), jakna, jer ova predhodna je dotrajala, ili možda neke deblje pantalone; da li je to parfem   ili torbica za svaki dan; aparat za brijanje ili mašininica za šišanje, na vama je da procenite. Drugim rečima, birate ono što mu je bitno i hitno.


Parfem


Ako je vaša jača polovina skromna i osim onog što mu je neophodno teško da će se setiti da kupi neku sitnicu koja bi mu značila, tu ste vi da to promenite.

Veoma retko se, čast izuzetcima, muškarci odlučuju da kupe odgovarajuću kremu za lice. Da li iz neznanja, ili nemarnosti, ostaje otvoreno pitanje, ali činjenica je da je krema nešto na šta će se teško odlučiti da kupe sebi. Međutim, ako to nije slučaj sa vašom jačom polovinom, evo rešenja. Idealni poklon za Novu godinu može biti par toplih rukavica, dobar, kvalitetan kaiš, bade mantil ili neka kul pidžama. Znači, bitno, ali ne toliko hitno. Vi poradite na hitnoći.

Za sve one koji „nemaju vemena“, čitajte i one koji baš nisu laki na novcu kada treba sebi nešto da priušte, vi ste tu da nađete svo vreme ovog sveta za vašeg dragog.

Da ne bude zabune, činjenica je da su ljudi u današnje vreme stalno u nekoj trci. Trci za novcem, za egzistencijom; trci za poslom i karijerom; trci za decom, boljim životom. U svim tim trkama, zapravo čovek je stalno u trci sa vremenom. I ta trka iscrpljuje. Košta i može biti opasni neprijatelj zdravlja i duhovnog mira. Jednostavno rečeno, svakome je potrebno da nekada smanji brzinu, da uspori i da se malo zaustavi. To važi i za vašu jaču polovoinu, ali i vas.
Neophodno je da ga osvestite koliko je odmor važan. Ako vam baš to ne ide ili je vaša muška persona saglasna sa tim, ali sva dalja akcija ostaje samo na toj saglasnosti, znate šta vam je činiti. Aktivirajte se vi. Priuštite nešto gde će punjenje baterija biti obrnuto proporcionalno potrošenom vremenu. Prosto rečeno birajte instant odmor. Odmor koji će raditi za vas . Možda će to biti:

 • par sati relaksa uz pomoć hidromasažera, aeromasažera, hromoteapije;
 • romantično veče uz piće, đakuzi, saunu, sveće, latice ruža i opuštajuću muziku,
 • romantična noć u ništa manje romantičnom prostoru u kome ćete konačno naći malo vremena i mira samo za vas dvoje.


Dvoje u kadi


Zvuči odlično, zar ne?


Pa šta čekate. Brojimo sitno. Uskoro će krenuti gužve po prodavnicama i tržnim centrima, a i spa apartmani će početi da se popunjavaju. Da ne biste dodatno sebi nabijali stres, a i cene su još uvek pristojne, krenite lagano sada u misiju koja će za rezultat imati osmeh na licu vaše jače polovine. A, kada neko zrači pozitivnom energijom istu i daje. Zato, budite sigurni da ćete i vi biti u polju dobrih vibracija. A, kada godinu završite tako, zamislite kako će tek biti sledeća.

Autor: Snežana Trtica Graovac

Slike:

www.pexels.com/photo/close-up-of-christmas-decorations-257855/

https://www.pexels.com/photo/photo-of-person-holding-a-gentlemen-only-cologne-bottle-by-givenchy-1895015/

https://www.pexels.com/photo/love-romantic-bath-candlelight-3188/

https://pixabay.com/photos/liquor-wine-bottle-box-gift-7453222/

https://pixabay.com/photos/manchester-united-logo-shirt-badge-6557374/

https://pixabay.com/photos/spray-perfume-sprayer-glass-bottle-1514264/

https://pixabay.com/photos/candle-relaxation-romantic-spa-3065581/

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

komentara (1)

 • Nenad
  Nenad

  Kupite mu sat, što skuplji to bolji, to će proći. NIkako saune i spaapartmani kao što piše u tekstu. Muškarcima je to smaranje, to je više za žene.

Dodajte komentar