Kako organizovati savršen izlazak za Vas i Vaše prijatelje?

Kako organizovati savršen izlazak za Vas i Vaše prijatelje?

 

Želite da organizujete savršen izlazak za vas i vašu ekipu? Već duže vreme razmišljate o tome kako da realizujete fenomenalan provod koji će se dugo pamtiti i prepričavati?

Kako bi se adekvatno pripremili za jedan ovako zanimljiv poduhvat, morate da imate na umu nekoliko stvari. Pre svega, morate da odlučite kakav je izlazak u pitanju? Koga biste sve zvali? Na kakvu vrstu muzike želite da odete? Da li imate određeni datum i povod, ili samo želite da se opustite i uživate sa svojim prijateljima

Jednom kada sve to utvrdite, na redu su sledeće stvari.
 

#1 Odaberite savršenu odevnu kombinaciju za izlazak


Ukoliko želite da budete primećeni u večernjem izlasku, osmislite svoju kombinaciju koja će vam savršeno pristajati. Možete da ukombinujete vrhunske MiaMaya pantalone uz fenomenalnu top majicu ili bluzu, ili da odaberete odličnu koktel haljinu koja će istaći vaše obline na najlepši način.

Šta god da odlučite, najvažnije je da vam je takva večernja kombinacija udobna i da se u njoj osećate prijatno i zavodljivo. Pored toga, ne zaboravite da pažljivo izaberete aksesoare koji će dodatno ulepšati čitav autfit i doprineti da izgledate kao milion dolara.
 

#2 Pozovite sve prijatelje sa kojima želite da izađete


Sledeći korak jeste da napravite listu prijatelja koje nameravate da pozovete u izlazak. Kreirajte grupu na nekoj od popularnih aplikacija kao što su viber, whatsapp ili facebook messenger kako biste se lakše organizovali i svima uputili istu pozivnicu.

Napišite kakav je plan izlaska, koji ćete prethodno osmisliti, i pre nego što se odlučite za određeni datum i mesto izlaska, obavezno pitajte sve prijatelje kada su slobodni, a zatim za kakvu vrstu izlaska i muzike su raspoloženi kako bi svi zajedno doneli pravu odluku. Možda u uži izbor uđe i neka luksuzna limuzina za bolji adrenalin.

Imajte u vidu da će verovatno biti neko ko se neće uklapati sa svojim planovima sa ostatkom ekipe, i zato je važno da ispoštujete pravilo da pobeđuje većina. Možete predložiti nekoliko različitih mesta i zamoliti sve da glasaju kako bi se izglasalo ono mesto koje bi se većini dopalo. Ovo je naročito dobra strategija ukoliko je izlazak planiran za veći broj ljudi.

Kada se odlučite za mesto, odredite datum koji je većini odgovarajući kako bi mogli da pređete na sledeći korak organizacije.
 

#3 Rezervišite sto na vreme i obezbedite najbolja mesta


Nakon što ste odredili mesto, datum i tačan broj ljudi koji izlazi, prva sledeća stvar koju morate da uradite jeste da definitivno utvrdite mesto izlaska, a zatim da rezervišete svoj sto na vreme. Ovako nešto je naročito neophodno kada su veća društva u pitanju i ekskluzivna mesta koja su vikendima uvek prebukirana.


Društvo na žurci
 

Kako biste obezbedili najbolji sto u klubu ili restoranu za koji ste se odlučili, potrebno je da pozovete menadžera tog mesta dosta vremena unapred kako bi mogli da dobijete najbolji sto, tik uz bend ili DJ-a.
 

#4 Pobrinite se za prevoz kako bi svi bezbedno stigli kući


Mnogima je noćni izlazak gotovo nezamisliv bez alkoholnih pića. Iz tog razloga, još jedna izuzetno važna stvar za koju morate da se pobrinete pre izlaska jeste da osmislite prevoz nakon izlaska.

Kako bi svi moglu da uživaju i da se opuste u svim čarima jednog izlaska, najbolja opcija jeste da se dogovorite i podelite troškove za taksi, CarGo ili safe driver-a i na taj način obezbedite svima siguran prevoz do kuće.
 

Maksimalno se opustite i uživajte u uspešnom izlasku


Najvažnija stvar koju nikako ne smete da zaboravite jeste da se maksimalno opustite i uživate u muzici i izlasku, jer ćete jedino na taj način uspeti da stvorite odličnu atmosferu.

Budite veseli i raspoloženi za izlazak i budite sigurni da će to biti savršena žurka za pamćenje!

 

komentara (4)

 • Jeca
  Jeca

  Nisam više u tom fazonu, ali ideja sa limuzinom je dobra, sviđa mi se. Uželela sam se okupljanja sa prijateljima. Ali nešto mi se trenutno mota po glavi i mislim da na to treba obratiti pažnju. Mnogo je "žurki" propalo zbog lošeg odabira ljudi. Vi želite pored sebe neke ljude koje volite, a oni se međusobno ne podnose, ili su u svađi, pa situacija nepotrebno bude "zategnuta" i niko ne može da se opusti. Zato bolje birajte neku manju ekipu, sličnih afiniteta, koja se međusobno dobro slaže. Dešavalo se da sa takvom ekipom odete negde na popodnevnu kafu, a završite na nekom druom mestu do sitnih sati, ludo se provodeći u sasvim običnoj garderobi i bez ikakve organizacije. Nasuprot tome, bilo je i prilika kad se opteretite da sve organizujete želeći da svima bude ugodno, a ispadne sasvim dosadno veče, u kome su se neki gledali popreko, a vas, posle svega, još i ogovarali jer ste sve to organizovali u želji "da se pokažete".

 • Korona vreba
  Korona vreba

  Šta bi doktor Predrag Kon rekao na ove savete? Posebno na ono opustite se. Lepi su saveti, ali strpite se ljdui, neće svet propasti ako malo sačekate sa provodom.

 • Srecko
  Srecko

  Zasto i mi ne bi uzivali u zivotu ako se moze, gala zabava i vecera sa prijateljima uzivanje tokom cele noci a u kasnim satima dodje luksuzni auto sa vozacem da vas odveze kuci, to je super.

 • angelina
  angelina

  Tako mi nedostaje neki pravi dobar provod, do ranog jutra uz neku odlicnu muziku. Ova ideja sa limuzinom je vrh!

Dodajte komentar