Kako sam pronašla kremu protiv bora

Kako sam pronašla kremu protiv bora

 

Kreme za lice mnoge su neizostavni deo u negi lica svake dame koja drži do sebe. Ako se pitate zašto je to tako odgovor je jednostavan.

Nama, damama, pripadnicama lepšeg i nežnijeg pola je  u krvi da koristimo kreme i maske za lice. Da se ulepšavamo kada to treba i da se osećamo lepše i ženstvenije zbog toga. 

Srećna okolnost ili činjenica je da imamo širok asortiman ponude. Krema koliko god želite, domaćih i stranih proizvođača. 

Gde najčešće kupujemo kreme?

Po drogerijama i prodavnicama, supermarketima. Pri čemu zaista možemo reći da je izbor proizvođača maski i krema za negu lica nikad veći kod nas. 
E sada, lično iskustvo. Koristila sam više proizvoda i sa nekima jesam a sa nekima nisam bila zadovoljna.

Efekti krema za lice

Bili su skoro nevidljivi jer sam ipak u nekim tridesetim, ali očekivala sam više. Jer uvek želim više i smatram da to zaslužujem.

Nisam odustaja od eksperimentisanja. Uporna i strpljiva jer sam prosto takva. Tražila sam nešto 100% prirodno. To prirodno je reč koja mi sve više prija. Očekivala sam da i neka krema, koja bi mi učinila nevidljivim bore sa lica, bude prosto prirodna.


Kako sam našla kremu za lice
 

Jednom prilikom sam otišla na kafu kod drugarice, da čujem koju pametnu što bi se reklo. Da. I ona od mene isto tako. Jer mi to tako volimo i često se družimo.

Kako je počelo?

Pričam ti priču. Te smo se, naravno, dotakli teme o lepoti. Ja sam joj se poverila i jadala da nigde ne mogu naći kremu koja bi mi pomogla. Pomogla kako ja to zamišljam da treba da pomogne. 

Nagoveštaj

Drugarica mi je skoro ushićeno rekla da je svojoj majci poručila preko interneta kremu protiv bora na bazi pčelinjeg uboda. Koja je 100 posto prirodna i koja nema parfema u sebi a daje rezultate vrlo brzo. Ne samo da ova krema sadrži dozu otrova, već je to mnogo više. Ova krema je i sam dar prirode. 

Zaintrigirana

Poznajem drugaricu dovoljno dobro da znam da se ne šali i da znam da mi ne bi preporučila nešto bez veze. Ako je svojoj majci poručila ovu anti age kremu, to već meni govori da ta krema ima nešto drugačije. I da sigurno vredi probati jer svako ima svoj ukus i stil.

Informisana

Pretražili smo na licu mesta sajt sa kojeg je poručila kremu protiv bora i počeli smo da istražujemo zajedno informacije o njoj. Kako smo pročitali iskustva drugih korisnika ove zaista prirodne kreme za lice bile smo šokirane da mi nismo pre čule i znale za nju. A toliko lepih i zanimljivih iskustava smo pročitali da smo posle pile hladnu kafu. I bila nam je potrebna za uživanje u otkriću. Mom pre svega.

Jer skromno ili ne, zaista volimo da smo informisane oko naših ženskih stvari. U trendu, ali ne baš kao trendseterke.

Kupovina online

Meni nije trebalo mnogo. Imam karticu za plaćanje prkeo Interneta i samo za to mi služi. Sa velikim zanosom i očekivanjima sam je poručila. Izabrala sam da mi donesu kremu na kućnu adresu. I bilo je sve kako treba, kako je rečeno i dogovoreno. Zanimljiva je i činjenica u vezi ove kreme jeste da se može koristiti i kao maska za lice. Tako da sam i samim tim uštedela još koji dinar, a i vreme. Meni to sada puno znači. 

Moje iskustvo

Nisam morala u dalju potragu za maskom koja bi mi odgovarala. Ovo je možda i najbolji odgovor. Za sada sam zadovoljna. Prvi put kad sam stavila na lice kremu osetila sam blago peckanje, baš stvarno kao da me je pčela ubola.

Posle nekog vremena i redovnog korišćenja rezultati su bili brzo vidljivi. Koža mi deluje zategnutije a lice sjajnije i svežije.

I znam da je to delom i zbog kreme koju koristim. Dogodio mi se ubod lepote. Ova krema protiv bora na bazi pćelinjeg otrova mi svakodnevno popravlja raspoloženje.

Hvala malim pčelicama za moj osmeh!
 

komentara (4)

 • zeljko
  zeljko

  I moja supruga je kukala zbog bora, moja koleginica mi je rekla za tu kremu protiv bora na bazi pcelinjeg uboda i ja sam joj bas tu kremu porucio. Neznam da li pomaze, ali ona vise ne kuka, izgleda da je zadovoljna.

 • Lenka
  Lenka

  U gore navedenom komentaru imate ime sajta gde možete, pogledati anti age kremu protiv bora sa pčelnjim otrovom.

 • jecka
  jecka

  Slavka .. kucas pro100healthy na google i nacices u kozmetici ovu kremu

 • Slavka
  Slavka

  Gde moze da se kupi ta anti age krema i meni je potrebna, jer imam dosta suvu kozu pa bore su vidljive

Dodajte komentar