POKLONI IZ SRBIJE ZA DEČAKE

POKLONI IZ SRBIJE ZA DEČAKE

 

Deca vole poklone i sve što je novo i neobično lako im probudi pažnju i zainteresovanost. Ali kako odabrati poklone za dečake koji treba da budu pravi i autentični srpski pokloni? Na ovo pitanje za vas smo pripremili nekoliko sjajnih ideja sa kojima možete da obradujete svakog dečaka u Srbiji.


Navijački kutak za male muškarce

Svi vrlo dobro znamo da sport u muškom svetu igra veoma važnu ulogu. Naročito u Srbiji, muški deo familije voli da podstiče svoje male dečake da navijaju za njihov omiljeni klub. Stoga, autentični pokloni iz Srbije za dečake mogu da budu različiti artikli iz široke ponude navijačkih rekvizita. Kada se u familiji rodi dečak, naravno da ćete ga, kao pravi ljubitelj fudbala, ili nekog drugog sporta, obući od glave do pete u boje svog omiljenog kluba. 

Danas svaka dobra prodavnica igracaka i bebi opreme u ponudi ima kompletnu navijačku opremu, čak i za tek rođene bebe: portikle, cucle, bodi majice, kapice, dukserice, čarapice… sve sa motivima Partizana ili Crvene zvezde. A za one veće dečake, dobar izbor su dresovi, šalovi, rančevi ili školski pribor u bojama kluba.
 

Autentični pokloni iz Srbije su i knjige o poznatim Srbima

Knjige su uvek pravi izbor za dečake koji vole kvalitetan, edukativni poklon i da kroz njega saznaju nešto novo. Među pregršt naslova i junačkih priča iz srpske istorije svakako ćete pronaći onu pravu koja bi vašeg dečaka mogla da zainteresuje. Dečaci vole junake, vole avanture i dobre heroje, stoga ih upoznajte sa srpskim junacima, kao što su Miloš Obilić, Miloš Obrenović, Karađorđe, hajduk Veljko… 

Kroz ove čitalačke avanture dečaci će imati priliku da se na čudesan način druže sa našim najslavnijim junacima srpske istorije, ali i sa srpskim velikanima kao što su Vuk Karadžić, Josif Pančić, Milutin Milanković, Nikola Tesla i dr. Sa ovakvim poklonom pokazaćete im da su najbolje igracke za decake upravo knjige o istaknutim srpskim velikanima i junacima, da je čitanje čarobna avantura u daleki i danas nepostojeći svet, i da su knjige pravi i autentični pokloni iz Srbije za dečake.


Interaktivne i zabavne decije igracke za decake

Dečaci vole izazove i takmičenja. Oni malo stariji dečaci, ljubitelji timskih igara i navijači, uživaće u društvenim igrama koje su inspirisane sportom, motivima omiljenih fudbalskih klubova. Stoga dobre ideje mogu biti i društvene igre, Čoveče ne ljuti se ili Monopol, u bojama i sa temama omiljenog kluba. Decije igracke koje stvaraju naviku timskog rada, ili neguju takmičarski duh, odlična su ideja za dečake.  

Interaktivne i zabavne igracke za decake možete pronaći i među edukativnim igračkama koje pobuđuju njihovu maštu, kreativnost i istraživački poriv. Decije igracke koje mališanima pomažu da stvore ljubav prema nauci, učenju i upoznavanju čudesnog sveta oko njih, predstavljaju pravi izbor za poklon. Sigurno će se radovati uz set artikala Malog genija, kao što su Velika naučna laboratorija, Solarni sistem, Super laboratorija za 100 eksperimenata i sl. 

Za ove, i još pregršt sjajnih ideja za poklon dečacima, može vam pomoći online prodavnica igracaka i autentičnih srpskih proizvoda Serbianshop.rs
 

komentara (0)

    Dodajte komentar