Prirodna krema za kožu koju biste preporučili

Prirodna krema za kožu koju biste preporučili

 

Svuda su oko nas zagađenja. Jedan život imamo i treba da se zaštitimo kada god se za to pruži prilika. Iako ne možemo da u potpunosti izbegnemo toksine, postoji način da se njihov uticaj na organizam minimizira. Dozvolite da vam predstavim mog favorita - prirodnu kremu za kožu sa zeolitom, zaštitnika kože moje porodice od svih spoljnih loših uticaja.


Zeolit – najsnažniji detoksikant kože


Zeolit je mineral vulkanskog porekla koji svojim svojstvima za sebe vezuje sva zagađenja koja se nalaze u tkivu koje ga okružuje. On se potom izbacuje iz organizma zajedno sa toksinima kroz izlučenu tečnost (urin i mokraću), a koža ostaje pročišćena. Iz kože može da ukloni:

 • Teške i radioaktivne materijale
 • Zagađenja u koži nastala iz vazduha poput smoga, industrijskih hemikalija, duvanskog dima
 • Višak masnoće
 • Polen koji izaziva alergijske reakcije


Kada se njegovo dejstvo uzme u obzir, nije ni čudo da je poželjan sastojak svakog kozmetičkog preparata. U obliku u kojem se koristi u preparatima za negu potpuno je bezbedan za ljudsku upotrebu.


Zašto je krema za kožu sa zeolitom moja preporuka?


Na tržištu postoje razne varijante, ali ja sam se opredelia za prirodan proizvod koji pored zeolita sadrži i druge, prirodne sastojke. Na taj način se ne vrši samo detoksikacija već se obavlja ujedno i regeneracija kože!

Stalno otkrivam nove načine primene kreme za negu sa zeolitom jer donosi olakšanje za različite probleme i to vrlo brzo po apliciranju. Pravi je poklon umornoj koži sklonoj problemima.


Prirodna krema sa zeolitom  je dobra za svakog člana moje porodice!


Znamo da je kozmetika za bebe vrhunskog kvaliteta. Ono što se sme mazati na osetljivu bebinu kožu to je dobro i za odrasle.


Krema sa zeolitom za decu
 

Doprinosi brzom zarastanju čak i kod ojeda u pelenskoj regiji, što je problem sa kojim se svaki roditelj susreo. I kod ovog teškog stanja pokazala se kao savršena nega za nežnu dečiju kožu. Posle samo par nanošenja kreme sa zeolitom dolazi do poboljšanja, a bebac će biti ponovo nasmejan i raspoložen. Naravno, isti efekat ima za sve kožne probleme i kod nas odraslih.

Odlična je za svaki deo tela, hidrira i osvežava uz pomoć svih prirodnih sastojaka.


Čudesni sastojci za brzu regeneraciju kože


Pored zeolita-klinoptilolita, ova krema sadrži sve same prirodne sastojke koji su najmodernijom tehnologijom upakovani u jedan proizvod. Neki od njih su:

 • Pčelinji vosak
 • Maslinovo ulje
 • Lavanda
 • Agar
 • Crna zova…


Dopada mi se to što se pored detoksikacije u organizam unose prirodni proizvodi, a u ovom slučaju oni su dobijeni iz sertifikovane organske poljoprivrede pa se nikakvi toksini ne unose u kožu.

Pored regenreacije primetno je da ova krema za negu kože stvara zaštitni sloj pa je spremnija da se kasnije bori sa štetnim agensima.


Trenutno rešava različite iritacije


Našu, 100% prirodnu kremu za kožu sa zeolitom, koristi svako u porodici i to za različite probleme koji se često javljaju:

 • Perutanje i crvenilo najčešće nastalo kod suve kože
 • Ljuspanje, pucanje kože i slična oštećenja
 • Osećaj zategnute kože
 • Svrab i ojedi


Suprug je otkrio da odlično smiruje kožu nakon brijanja, a ja da je dobar i za opekotine, ekcem i iritiranu kožu na šakama što svaka domaćica doživi kao posledicu čestog pranja bez rukavica.


Jednostavna primena


Nema strogih uputstava za primenu, može se jednostavno nanositi više puta u toku dana i zato nam se stalno nalazi „ pri ruci“ i nikad se ne odlaže.

Pre nanošenja koža treba da bude čista površinski, a za dubinsko čišćenje tu je zeolit. Ujedno se koža hrani prirodnim sastojcima pa se vrlo brzo protpuno neutrališe upalni proces.


Rezultati su fenomenalni!


Pored brzog dejstva na iritacije tu su i drugi dobri efekti koju zeolit i prirodni sastojci donose:

 • Pomažu vraćanju PH balansa koži
 • Kada se uklone toksični materijali antioksidanati i nutrijenti efikasnije deluju
 • Blistaviji je ten
 • Bolja je prokrvljenost kože
 • Koža je zategnutija što čini da ova krema sa zeolitom ima, pored svega i anti-age efekat


Cenovno je pristupačna


Očekivalo bi se da ovakvo savršenstvo košta puno, ali iznenadićete se - nije tako. Za malo više od 2.500 dinara cela porodica je dobila jedan fenomenalni proizvod koji rešava sve probleme.


Da zaključim


Mudro birajte preparate kojima negujete svoju kožu. Uvek je najbolji izbor ono što je 100% prirodno jer stimuliše organizam na prirodnu reakciju!

Skupo ne mora da znači kvalitetno! Eksperimentisanjem se može napraviti više štete nego koristi. Pogledajte ko je proizvođač, pogledajte sastav – to će vam biti dovoljno da znate da li je krema za kožu prirodna i da li da joj poklonite poverenje.

Ja nemam potrebe za daljim traganjem, pronašla sam biljno savršenstvo koje u kombinaciji sa zeolitom daje brze rezultate u vidu regeneracije, hidratacije i prirodne ravnoteže kože.

Toplo preporučujem da  probate mog saveznika u borbi sa nepravilnostima – 100% prirodnoj kremi za kožu sa zeolitom i obavezno mi napišite utiske u komentarima ispod teksta!
 

BONUS VIDEO Zeolit krema iskustvo


 

komentara (2)

 • Slavka
  Slavka

  Ja sam vrlo zadovoljna ovom kremom od zeolita jer je koristi moja cela porodica, sto znaci da je mogu koristiti i deca jer nemaju nikakve iritacije ili alergije na ovu Zeokremu. Narocito je efikasna kod fleka i ekcema zato ko ima taj problem treba da je obavezno koristi jer imaju razlog sto je prirodna 100%.

 • Dejana
  Dejana

  I u taj jedan život koji imamo svakako treba da se vratimo prirodi jer je, priroda deo čovečanstva, i obrnuto odnosno čovečanstvo bez prirode, ne može. Prosto je nemoguće. Mnoge kreme sam probala, i nisam uspela da pronađem onu pravu, sve do sada, od nedavno sam počela koristiti, zeokrenu koja prija mojoj koži, uopšte nije masna ni jaka kod te kreme mi se jako dopada što je 100%prirodne strukture..

Dodajte komentar