Šta je Rent A Car Akademija i kako se lakše zaposliti u rent a car agenciji?

Šta je Rent A Car Akademija i kako se lakše zaposliti u rent a car agenciji?

 

Rent A Car Akademija je edukativni centar koji okuplja tim stručnjaka iz rent a car delatnosti, sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem stečenim radeći za najveće svetske rent a car kompanije, u Srbiji i inostranstvu na rukovodećim i odgovornim pozicijama, koji su predavači na obuci i tematskim radionicama.

Transfer znanja i smernica za uspešan rad u rent a car agenciji, predavači dopunjuju i primerima iz sopstvene prakse, što svakako daje dodatnu vrednost u shvatanju i usvajanju specifičnih aktivnosti u organizaciji rada rent a car agencije.

Rent A Car Akademija organizuje dvomesečnu obuku za rad u rent a car agenciji, za već zaposlene da nadograde svoje znanje i za početnike, da steknu osnovna znanja i usmerenja. Ova  obuka će se sprovoditi pet puta godišnje, online preko digitalne platforme Zoom. Kandidati se mogu prijaviti na ovom linku, popunjavanjem formulara za fizičko ili pravno lice. Na linku vebinar kalendar se nalaze termini obuke kao i detaljan raspored predavanja sa temama koje se obrađuju na tim predavanjima. Obuka se sprovodi tri puta nedeljno po dva sata. Dakle, vrlo intenzivan tempo predavanja sa kontinuitetom.

Rent A Car Akademija organizuje i tematske radionce u trajanju od dva sata, subotom. Izabrali smo četiri najinteresantije i najvažnije teme za rent a car (Direktna Prodaja – znanja i veštine, Usluživanje klijenata – Customer Service, Fleet Management – Upravljanje flotom, Menadžer i/ili Lider) kao redovnu ponudu ali ćemo na zahtev klijenata organizovati i druge tematske radionice sa temama koje budu predložene.


Trcanje uz stepenice
 

E-learning ili Online učenje u eri digitalizacije preuzima primat u odnosu na klasičan način organizovanja nastave u učionicama jer donosi mnogobrojne prednosti i pogodnosti kao što su ušteda vremana i novca – ne putuje se na određeno mesto nastave, pruža komfor – nastava se prati iz udobnosti sopstvenog doma ili kancelarije, praćenje nastave u odloženom terminu ili repriziranje predavanja u neograničenom broju ponavljanja, korišćenje specijalnih efekata i alata za video prezentacije, prisustvo višestruko većeg broja pratilaca nastave istovremeno, prisustvo pratilaca  predavanja ali i predavača sa bilo kog kraja sveta, itd.

Online učenje je naročito doživelo ekspanziju u vreme pandemije Covid-19, kad je fizička distanca postala neophdna radi sprečavanja širenja virusa, tako da je online učenje postalo idealno rešenje za nastavak obrazovanja u promenjenoj formi. Čitavi državni obrazovni sistemi su u potpunosti ili bar jednim većim delom, prešli na online nastavu. Radi svih gore navedenih prednosti online učenja kao i radi situacije sa pandemijom Covid-19 koja je nametnula novu formu obrazovanja.

Rent A Car Akademija organizuje online obuku i tematske radionice kao osnovni način organizovanja predavanja. Svakako, kada se prevaziđu pandemijski izazovi i opasnosti, Rent A Car Akademija će organizovati dodatno i predavanja u klasičnoj učionici uz fizičko prisustvo polaznika jer atmosfera i razmena energije u grupi ljudi okupljenih na istom mestu sa istim ciljem, definitivno daje posebnu draž i podstrek za brže i bolje uključivanje učenika u predavanja.

Obuka i tematske radionice su interaktivne bez obzira na formu nastave, online ili u učionici. Polaznici su aktivno uključeni u obadu nastavne jedinice kroz odgovore na postavljena pitanja, učestvovanje u kvizu znanja, diskusiju u kojoj iznose svoje mišljenje i ideje, kroz učestvovanje u davanju rešenja za postavljene probleme kao i kroz izradu domaćih zadataka. Aktivno, dinamično, interesantno i nadasve korisno učenje za praktičnu primenu u realnom vremenu u rent a car delatnosti.

Stečeno znanje polaznici odmah mogu da primene u svom radu u rent a car agenciji. Time postaju poželjni za poslodavca ako su početnici jer poslodavac neće trošiti svoje vreme niti ljudske resurse na internu obuku novozaposlenog a ako je polaznik već zaposlen u rent a car agenciji, poslodavac će biti zadovoljan proaktivnim delovanjem zaposlenog u cilju nadogradnje znanja, koja će primeniti na svom radnom mestu i doprineti boljim rezultatima rada rent a car agencije u kojoj je zaposlen.

Sertifikat o završenom stručnom osposobljavanju za rad u rent a car agenciji, koji Rent A Car Akademija dodeljuje svojim polaznicima nakon završene obuke, svakako će i početnicima i već zaposlenima u rent a car agenciji doneti pozitivne ocene poslodavca. Početnici sa sertifikatom Rent A Car Akademije, svakako će imati prednost kod poslodavca prilikom odabira kandidata na konkursu za posao u rent a car akademiji.

Rent A Car Akademija, pored obuke i tematskih radionica, pruža i druge usluge, namenjene vlasnicima rent a car agencija kao i onima koji tek planiraju da započnu rent a car biznis. Rent A Car Akademija na zahtev klijenta, izrađuje StartUp Projekat – sveobuhvatni plan organizacije kompanije, strategije, marketinga, prodaje, flote, kadrovska rešenja, itd. Takođe, pruža konsultantske usluge, izrađuje pojedinačne projekte iz oblasti prodaje i marketinga, biznis planove, itd.

Rent A Car Akademija je i mesto susreta poslodavaca i kandidata za zapošljavanje u rent a car agencijama, tako da na sajtu Rent A Car Akademije poslodavci mogu oglasiti potražnju i slobodna radna mesta u svojim kompanijama. Na strani Zaposlenje mogu se pronaći oglasi za posao u rent a car agencijama.

Rent A Car delatnost je u poslednjih nekoliko godina doživela snažnu ekspanziju koja je prekinuta sa pandemijom Covid-19. Međutim, potreba za prevozom nije prestala, naprotiv. Ona je svakoga dana sve potrebnija u savremenom svetu, u kome se brzo živi i radi. Dakle, mobilnost je pokretač privrede i života a njeni oblici su se menjali i menjaće se u skladu sa vremenom u kome živimo.

Rent A Car kompanije osluškuju potrebe tržišta i kreiraju nove proizvode za dugoročne i kratkoročne najmove, transfere sa vozačem, limo servis, itd. Rent A Car agencije sve više i sve brže implementiraju najnovija tehnička i tehnolaška dostignuća u svoj rad i svoje automobile, čime zadovoljavaju potrebu savremenog korisnika rent a car usluge da brzo, jednostavno i u svakom trenutku mogu imati rešenje za svoje potrebe prevoza. Dakle, rent a car delatnost je potreba i neminovnost u današnje i buduće vreme.

S poštovanjem,

Rent A Car Akademija www.rentacarakademija.rs

 

 

komentara (0)

    Dodajte komentar