Stajilng inspiracija za hladno vreme: Sportsko-elegantni komadi garderobe za svaku priliku

Stajilng inspiracija za hladno vreme: Sportsko-elegantni komadi garderobe za svaku priliku

 

Hladni meseci za ljubitelje mode predstavljaju novi izazov i priliku za modni izražaj. U vreme kada modni trendovi posredstvom društvenih mreža i medija uopšte imaju snažniji glas no ikada, stil odevanja zauzima važno mesto u svakodnevici većine. U kombinaciji sa time, dinamičan stil života postavlja pred nas sportsku eleganciju kao idealno rešenje. U tekstu koji sledi pročitajte nešto više o idejnim rešenjima koja će Vam pomoći da izgledate i osećate se dobro u svakoj prilici.


Tvid kao zimski favorit


Mekani materijal, koji odavno dominira modnom scenom, čini svaku kombinaciju ujedno smelom i vanvremenskom, elegantnom i praktičnom. Bilo da je u pitanju omiljeni sako, kaput ili suknja, odevni predmet od tvida možete kombnovati uz različite modne aksesoare i učiniti da topla i udobna odevna kombinnacija bude ujedno i neodoljivo trendi i i šik.


Voluminozni kaput
 

Udobnost i sjaj voluminoznih kaputa


Jedan od upečatjivijih trendova protekle i tekuće zimske sezone su voluminozni, veliki kaputi, koji s jedne strane pružaju osećaj komfora, a sa druge strane čine da odevna kombinacija dobije jedan sofisticirani epilog. Ovi kaputi imaju svoju dužu ili kraću varijantu, a mogu se ukombinovati sa najrazličitijim komadima.


Njegovo veličanstvo duks


Neizostavni komad svakog garderobera je sa modnim talasom sportskog stila otkriven kao sjajno rešenje u bezbroj kombinacija. Oni koji neguju sportsko-elegantni stil rado će ukombinovati moderne dukseve sa kaputima i u zimskim mesecima postići savršeni šik izgled. Ovo je komad koji se poslednjih sezona neprestano iznova popularizuje i uspešno uklapa sa najrazličitijim odevnim predmetima i aksesoarima.


Rolke


Rolke i džemperi


Rolke i džemperi su osnova svakog garderobera u zimskim mesecima. Jednostavnost i elegancija čine crnu rolku komadom koji je spas za svaku neodlučnu damu, a takođe odličan izbor i za muškarce. Ovaj vanvremenski odevni predmet će učiniti gotovo svaku kombinaciju efektnom. S druge strane, oversized džemperi su odličan izbor kada obnavljate zimsku garderobu, budući da se jednako dobro uklapaju sa pantalonama kao i suknjama različitih krojeva.


Uvek aktuelne uske haljine


Kada govorimo o sportskoj eleganciji, uske haljine nisu prvo što bismo izdvojili, ali one svakako jesu sjajan izbor za ovakav stil odevanja, čak gotovo neizostavan. Ove haljine ne moraju nužno biti kombinovane sa elegantnim cipelama, već kombinujući ih sa jednostavnim kaputom i patikama možemo postići sjajan trendi izgled, upravo kako sam stil kojem ovde težimo poručuje - sportski i elegantan.


Nezaobilazno krzno


Jasno je da je iz više razloga prirodno krzno uglavnom zamenjeno veštačkim, ali to nikako ne umanjuje efekat kojim ono doprinosi odevnim kombinacijama kao izbor. Tokom hladnih dana krzno, kao i kaputi i jakne sa krznenim dodacima predstavljaju sjajnu ideju, ukombinovani sa nešto ležernijom obućom. Krzneni prsluci su takođe hit, budući da uspešno upotpunjuju jednostavne kombinacije.


Kape


Kape i šeširi kao final touch


Ukoliko Vam se odevna kombinacija koju ste odabrali čini nepotpunom, podsetićemo Vas da hladni meseci pružaju nebrojene mogućnosti modnih dodataka, a kape je poželjno uključiti u odabir i iz praktičnih razloga. Takozvane “beanie” kape, a zatim i vunene kape uopšte imaju jasnu praktičnu namenu, ali ujedno i upotpunjuju ukupni stil. Šeširi su takođe odličan izbor, koji možda manje greje ali zaista doprinosi utisku.


Obuća kao ključ


Kada govorimoo o sportskoj eleganciji, odabir obuće je ključni momenat, koji zapravo uglavnom određuje ovaj stil kao takav. Ukoliko haljinu kombinujemo sa salonkama bićemo elegantni, a ukoliko je kombinujemo sa patikama ili čizmama sa ravnom petom naš stil će ići ka sportskoj eleganciji. Kada birate obuću, dakle, birajte udobnost i toplotu. Odličan izbor, pored patika, su Čelzi čizme i famozne “Martinke”, te možemo zaključiti da i u ovim zimskim mesecima glomazno još uvek prednjači kada govorimo o popularnosti.

Zaključićemo da je sjajna vest da je ove zime sportska elegancija najpopularniji modni stil. Slojevito odevanje je uvek preporuka, a kombinacije su bezbrojne. Prigrlite sve što Vam modna scena ove sezone nudi, prilagodite svom ukusu i životnom stilu i obucite se dobro!

komentara (0)

    Dodajte komentar