Vodeći Stubni Ventilatori 2023: Iskustva Korisnika

Vodeći Stubni Ventilatori 2023: Iskustva Korisnika

 

Stubni ventilatori su sve popularniji izbor za osveženje prostorija tokom letnjih meseci. Oni su elegantni, praktični i štede prostor u odnosu na klasične ventilatore.

 

Međutim, kako izabrati pravi stubni ventilator za vaše potrebe i budžet?

 

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti neke od najboljih modela stubnih ventilatora na tržištu u 2023 godini, kao i njihove prednosti i mane po iskustvu korisnika.


Šta je stubni ventilator i kako radi?


Stubni ventilator je visok i uzan uređaj koji stvara protok vazduha pomoću lamela koje se okreću unutar kućišta. Stubni ventilator se može postaviti u bilo kom uglu prostorije i ne zauzima mnogo mesta. Većina modela ima funkciju oscilacije, što znači da se ceo uređaj ili samo lamelna konstrukcija unutra zakreće levo-desno u određenom uglu, čime se raspoređuje vazduh po celoj prostoriji .

Stubni ventilatori imaju različite brzine rada, režime rada (normalan, sleep, nature), tajmer, displej i daljinski upravljač. Neki modeli imaju i dodatne funkcije kao što su jonizator vazduha, filter za prašinu ili rashlađivač vazduha .

 

Stubni ventilatori su tihi, energetski efikasni i laki za održavanje.

 

Koji su najbolji stubni ventilatori u 2023 godini?
 

Na tržištu postoji veliki izbor stubnih ventilatora različitih brendova, cena i karakteristika. Mi smo izabrali nekoliko modela koji su se pokazali kao najbolji po iskustvu korisnika u 2023 godini.
 

 


 

 

Midea AMS150-PBW

Ovo je jedan od najskupljih stubnih ventilatora na tržištu. On ima snagu od 50W, displej sa kontrolama na dodir, daljinski upravljač, tajmer do 15 sati, tri brzine rada i tri režima rada (normalan, sleep, nature). Ono što ga izdvaja od ostalih je to što ima funkciju rashlađivanja vazduha pomoću rezervoara za vodu od 5 litara i filtera sa aktivnim ugljem. Ovaj ventilator može da smanji temperaturu vazduha za do 5 stepeni celzijusa i da poboljša kvalitet vazduha u prostoriji.

Korisnici su zadovoljni ovim ventilatorom jer je veoma efikasan, tih i lepog dizajna. Oni kažu da se osećaju kao da imaju klima uređaj bez potrebe za instalacijom i održavanjem. Međutim, neki korisnici su se žalili da je ventilator prevelik i težak za premeštanje, da je rezervoar za vodu teško dopuniti i očistiti i da je ventilator skup u odnosu na druge modele.


 

 

 

 

 

Vivax TFB-105MP

Ovo je još jedan vrhunski stubni ventilator koji ima snagu od 45W, displej sa kontrolama na dodir, daljinski upravljač, tajmer do 12 sati, tri brzine rada i tri režima rada (normalan, sleep, nature). Ono što ga čini posebnim je to što  nema vidljive lopatice koje se okreću. Umesto toga, on ima prstenasti otvor kroz koji izbacuje vazduh pod visokim pritiskom. Ovaj ventilator je veoma tih, siguran i lako se čisti.

Korisnici su zadovoljni ovim ventilatorom jer je veoma moderan, elegantan i efektan. Stvara jak i prijatan protok vazduha koji osvežava celu prostoriju. Međutim, neki korisnici su se žalili da je ventilator preglasan na najvišoj brzini, da je displej previše svetao i da je ventilator skup u odnosu na druge modele.

  

 

 

Ardes AR5T85R

Ovo je jedan od najjeftinijih i najjednostavnijih stubnih ventilatora na tržištu. On ima snagu od 40W, plavo osvetljen displej, daljinski upravljač, tajmer do 8 sati, tri brzine rada i dva režima rada (normalan i sleep). On nema dodatne funkcije kao što su rashlađivanje vazduha ili jonizacija, ali ima funkciju oscilacije od 75 stepeni.

Korisnici su zadovoljni ovim ventilatorom jer je veoma povoljan, praktičan i tih. Oni kažu da dobro hladi prostoriju i da je lako upravljati njime. Međutim, neki korisnici su se žalili da je ventilator previše slab na najnižoj brzini, da je displej previše svetao i da je daljinski upravljač lošeg kvaliteta.

 

 

 

Solis Stubni ventilator

 

Solis Easy Breezy

Ako tražite ventilator koji će vam pružiti osvežavajući povetarac tokom vrućih ljetnih dana, ne tražite dalje od Solis Easy Breezy. Solis Easy Breezy ima mnogo funkcija koje vam omogućavaju da prilagodite protok vazduha prema vašim potrebama. Ima tri brzine podešavanja, od visoke do niske brzine. Veliki i svijetli LED displej pokazuje trenutnu temperaturu prostorije. Također, automatski tajmer za isključivanje omogućava vam da postavite vrijeme rada između 30 minuta i 8 sati nakon čega će se ventilator automatski isključiti. Solis Easy Breezy dolazi sa ultratankim infracrvenim daljinskim upravljačem koji vam omogućava da lako upravljate ventilatorom sa udaljenosti do 4 metra. 

Solis Easy Breezy je ventilator koji će vas oduševiti svojim izgledom, performansama i kvalitetom. Ovo je najbolji ventilator po oceni i iskustvu korisnika.

  

 

Zaključak

Stubni ventilatori su odlično rešenje za osvežavanje prostorija tokom letnjih meseci. Oni su elegantni, praktični i štede prostor u odnosu na klasične ventilatore sa lopaticama. Međutim, treba obratiti pažnju na njihove karakteristike, cenu i kvalitet pre nego što se odlučite za kupovinu. U ovom tekstu smo vam predstavili neke od najboljih modela stubnih ventilatora u 2023 godini po iskustvu korisnika. Nadamo se da smo vam pomogli da napravite pravi izbor.

komentara (0)

    Dodajte komentar