Vodič za svaki stil ženskih kupaćih kostima

Vodič za svaki stil ženskih kupaćih kostima

 


Kada je vreme za zabavu na suncu, blagosloveni smo obiljem izbora kupaćih kostima. Ali sa toliko opcija, može biti preplavljujuće odrediti koji stil kupaćeg kostima je najprikladniji i najudobniji za vaše telo. Tim u Lulus je strastven u pružanju zadivljujućeg izbora visokokvalitetnih kupaćih kostima, pa smo kreirali ovaj vizuelni vodič za svaku vrstu jednodelnih kupaćih kostima, svaku vrstu bikini grudnjaka, svaku vrstu bikini gaćica i još mnogo toga! U nastavku ćemo istražiti koji stil kupaćeg kostima je najbolji za različite tipove tela. Zaronimo!


Koji su različiti tipovi jednodelnih kupaćih kostima?


Evo nekoliko popularnih jednodelnih stilova koje smo uključili u naš vodič za stilove kupaćih kostima:

 • Jednodelni bez naramenica: Jednodelni kupaći kostim bez naramenica je jednostavno jednodelni kupaći kostim bez ikakvih naramenica. Jednodelni kupaći kostimi bez naramenica laskaju ženama sa manjim grudima, posebno u bandeau stilu. Kvalitetni kostimi za kapenje imaju siluetu mini haljine, često sa komponentom suknje. Oni obično nude više pokrivenosti za butine. Kvalitetni kostimi za kapanje su fantastični za pune figure.
 • Bluzon: Bluzon gornji deo kupaćeg kostima je labaviji od tipičnog kupaćeg kostima, poput lepršave majice bez rukava. Oni su često povezani na dnu, što uzrokuje da tkanina leprša dalje od tela. Da li su bluzon kupaći kostimi laskavi? Mogu biti divni za bilo koji tip tela, ali posebno pomažu u sakrivanju stomaka.
 • Vezanje: Jednodelni kupaći kostimi sa vezanjem imaju element vezanja, bilo sa prednje ili zadnje strane. Jednodelni kupaći kostimi sa vezanjem dodaju dodir privlačnosti i mogu biti laskavi za sve tipove tela.
 • Izrez: Kupaći kostimi sa izrezima su sada u modi! Jednodelni kupaći kostim sa izrezom ima isečke tkanine koji "nedostaju" kako bi se otkrili različiti delovi tela. Izrezi mogu biti suptilni ili dramatični, ali u svakom slučaju su zabavni i koketni!


Koji su različiti tipovi bikinija?


Tražite najbolje tipove bikinija za vaše telo? Evo nekoliko popularnih stilova bikini grudnjaka i gaćica koje smo uključili u naš vodič za bikini stilove i kome bi mogli biti najprikladniji:

 • Bikini grudnjak sa zaobljenim izrezom: Bikini sa zaobljenim izrezom ima dublji, širi izrez vrata koji podseća na oblik ruba kašike. Ovaj stil je univerzalno laskav!
 • Bikini grudnjak u obliku trougla: Bikini grudnjak u obliku trougla ima šolje oblika trougla. Smatra se jednim od najboljih bikini grudnjaka za male grudi.
 • Bikini grudnjak sa žicom: Bikini grudnjak sa žicom ima ugrađenu žicu koja pruža podršku i podizanje. Oni su takođe često podstavljeni za dodatni volumen! Bikini grudnjaci sa žicom dobro funkcionišu za grudi svih oblika i veličina.
 • Balkonet bikini grudnjak: Kao što ime sugeriše, balkonet bikini grudnjaci deluju kao "balkon" za grudi, stvarajući divan podignut izgled.
 • Bandeau bikini grudnjak: Bandeau bikiniji su obično pojas tkanine bez naramenica koji ide preko grudi. Pogodni su za ležanje, sunčanje i nošenje ispod odeće, ali možda neće ostati na mestu u vodi.
 • Bikini gaćice visokog struka: Bikini gaćice visokog struka često se protežu preko pupka. Smatraju se laskavim za punije figure jer pružaju podršku i pomažu u stvaranju obline u obliku peščanog sata.
 • Bikini gaćice visokog kroja: Bikini gaćice visokog kroja sede na prirodnom struku, preko kukova. Dizajnirane su da izdužuju noge, stvarajući efekt mršavljenja.


Šta je bezobrazni kupaći kostim?


Beyobrazni kupaci kostimi


Bezobrazni kupaći kostimi su sada u modi, ali šta znači bezobrazna pokrivenost? Bezobrazne gaćice kupaćeg kostima su sve o pokazivanju prirodnih oblina vašeg zadnjeg dela. Oni se krive u suprotnom smeru od dna vaših obraza u obliku slova V, otkrivajući više dok ističu oblik vaše zadnjice. Koja je razlika između bezobraznih bikinija i tanga bikinija? Bezobrazni bikiniji nude više pokrivenosti od tanga bikinija, ali manje od tipičnog bikini kroja, ističući više donjeg dela vaše zadnjice. Generalno, oblik tkanine bezobraznog bikinija je zaobljeniji, podešavajući se obliku zadnjice. Tanga bikini je više oblik "T" niz sredinu vaše zadnjice.


Koji stil kupaćeg kostima najviše mršavi?


Koji kupaći kostimi vas čine mršavijim će zavisiti od vašeg tipa tela.

 • Najbolji kupaći kostimi za kruškaste oblike trebali bi imati elemente koji privlače pogled prema gore, poput dubokih izreza, detalja vezanja i asimetričnih naramenica.
 • Najbolji kupaći kostimi za male grudi uključuju trokutaste grudnjake, grudnjake sa push-up efektom i zabavne i upadljive detalje.
 • Najbolji kupaći kostimi za velike grudi trebali bi biti podržavajući, sa gornjim delovima u stilu grudnjaka, podesivim naramenicama i višim leđima.
 • Najbolji kupaći kostimi za obline uključuju asimetrične elemente, blokiranje boja i retro krojeve (poput visokog struka i kutijastih halter topova) za isticanje vaše figure.
 • Najbolji kupaći kostimi za atletska tela uključuju elemente poput smelog printa, volana i ukrasa za stvaranje iluzije oblina, monokinije za isticanje tonusa i oblika, male gaćice kupaćih kostima kako bi zadnjica izgledala veća, i bikini gaćice sa strane za savršeno stegnuto pristajanje.


Koja je boja kupaćeg kostima najprikladnija?


Tamne boje poput crne ili mornarsko plave imaju tendenciju da budu najprikladnije i najpovoljnije za figuru. Kupaći kostimi sa blokiranjem boja sa tamnijim panelima ili izrezima mogu istaći obline i učiniti da izgledate mršavije.

Slike: lisca.sr

komentara (0)

  Dodajte komentar