Prikaz blogova


Praćenje i prisluškivanje

Praćenje i prisluškivanje

U današnje vreme postoji sve veća potreba za praćenjem i prisluškavanjem odnosno audio nadzorom, kako radnika i zaposlenih tako i privatnom životu. Da li je to opravdano ili ne , da li je moralno ili ne, tom analizom se nećemo baviti jer činjenice pokazuju da se to radi.

Prečišćivači vazduha za duvanski dim

Prečišćivači vazduha za duvanski dim

Koliko puta ste bili očajni zbog pušača i pušenja u stanu ili kući? A jednostavno niste imali snage da se izborite da zabranite pušačima da ostanu sebični do kraja i upropaste vam prostoriju, garderobu a o zdravlju da ne govorimo. A tek smrad koji ostaje nakon pušenja u zatvorenom prostoru koji kao nestvarna noćna mora podseća u kakvom ste okruženju uživali sa gostima ili na šta ste sve primorali nepušače pored pušača.

Da li se prisluškuju pametni SMART televizori?

Da li se prisluškuju pametni SMART televizori?

Imate pametni SMART televizor? Uraaa! Vi ste odlična meta za špijuniranje. Ne verujete? E pa uverite se. Ovo je 21. vek u kome su mnogo stvari moguće. Prisluškivanje pametnih televizora nije jedna od nemogućih misija. Deluje pre da će nemoguća misija biti zaštiti takve tv prijemnike od neželjenih upada, ili popularno hakera.

Zašto je bide u kupatilu toliko aktuelna tema u Srbiji?

Zašto je bide u kupatilu toliko aktuelna tema u Srbiji?

Mala škola modernih uređaja u kupatilu. Bide ne služi da se za njega pridržavate dok ste u wc odnosno kupatilu, niti da a njega postavite peškir ili sapun, kao ni prašak za veš. Takođe, na njega se stavljaju ni čarape niti prlja veš. Ko je mislio da se na bide stavljaju noge da olakšaju neke aktivnosit pogrešio je.

Šta vam nedostaje u kancelariji?

Šta vam nedostaje u kancelariji?

Šporet? Dobro šala. 21. vek je i imate centralno grejanje u firmi. Možete da se opustite i ne morate da ložite vatru svaki čaas. Kao nekada naši stari. I ne morate da seckate drva niti da ih unosite. Da ne govorimo o uglju. Pa još i da čistite šporet. Idemo dalje.