Firme iz Srbije BLOG

Stajilng inspiracija za hladno vreme: Sportsko-elegantni komadi garderobe za svaku priliku

Stajilng inspiracija za hladno vreme: Sportsko-elegantni komadi garderobe za svaku priliku

Hladni meseci za ljubitelje mode predstavljaju novi izazov i priliku za modni izražaj. U vreme kada modni trendovi posredstvom društvenih mreža i medija uopšte imaju snažniji glas no ikada, stil odevanja zauzima važno mesto u svakodnevici većine. U kombinaciji sa time, dinamičan stil života postavlja pred nas sportsku eleganciju kao idealno rešenje. U tekstu koji sledi pročitajte nešto više o idejnim rešenjima koja će Vam pomoći da izgledate i osećate se dobro u svakoj prilici.


Kako da usrećite starije ukućane?

Kako da usrećite starije ukućane?

Starenje je prirodan proces koji nastupa u životu svakog živog bića, pa i čoveka. Kada ljudi dođu u neke godine, menja se fizički izgled, ali i njihovo razmišljanje i ponašanje. Tako se može desti da vaši stariji ukućani reaguju burno, budu razdražljivi, često tužni, da zaboravljaju stvari, menjaju stavove i razmišljanja na koje ste navikli.

Mali Rus

Mali Rus

Svima nama bude na neki način veliki problem kada se približava nečiji rođendan ili neko slavlje. Uvek se provlači pitanje šta kupiti slavljeniku a da izbor poklona ne bude loš.

Kako preživiti pandemiju korona virusa

Kako preživiti pandemiju korona virusa

Pandemija Kovida-19 je pre svega zdravstveni problem, ali  i veliki finansijski problem. Ona nam je donela novu realnost gde su ugrožene i države i pojedinci. Ekonomija je na početku velika recesije, možda i depresije, sa neizvesnim tokom i krajem.

10 saveta za najam limuzine

10 saveta za najam limuzine

Život je kratak i pravi povodi za slavlja nisu svaki dan. Kada se oni dogode poželite da duže traju, da se duže pamte. Da se ne zaborave. Još ako imate nešto više novca ideje se ludo množe. A jedna od njih je svakako iznajmljivanje limuzine za posebne prilike, poznatije limo servis.

Prirodna krema za kožu koju biste preporučili

Prirodna krema za kožu koju biste preporučili

Svuda su oko nas zagađenja. Jedan život imamo i treba da se zaštitimo kada god se za to pruži prilika. Iako ne možemo da u potpunosti izbegnemo toksine, postoji način da se njihov uticaj na organizam minimizira. Dozvolite da vam predstavim mog favorita - prirodnu kremu za kožu sa zeolitom, zaštitnika kože moje porodice od svih spoljnih loših uticaja.

Praćenje i prisluškivanje

Praćenje i prisluškivanje

U današnje vreme postoji sve veća potreba za praćenjem i prisluškavanjem odnosno audio nadzorom, kako radnika i zaposlenih tako i privatnom životu. Da li je to opravdano ili ne , da li je moralno ili ne, tom analizom se nećemo baviti jer činjenice pokazuju da se to radi.

Prečišćivači vazduha za duvanski dim

Prečišćivači vazduha za duvanski dim

Koliko puta ste bili očajni zbog pušača i pušenja u stanu ili kući? A jednostavno niste imali snage da se izborite da zabranite pušačima da ostanu sebični do kraja i upropaste vam prostoriju, garderobu a o zdravlju da ne govorimo. A tek smrad koji ostaje nakon pušenja u zatvorenom prostoru koji kao nestvarna noćna mora podseća u kakvom ste okruženju uživali sa gostima ili na šta ste sve primorali nepušače pored pušača.

Da li se prisluškuju pametni SMART televizori?

Da li se prisluškuju pametni SMART televizori?

Imate pametni SMART televizor? Uraaa! Vi ste odlična meta za špijuniranje. Ne verujete? E pa uverite se. Ovo je 21. vek u kome su mnogo stvari moguće. Prisluškivanje pametnih televizora nije jedna od nemogućih misija. Deluje pre da će nemoguća misija biti zaštiti takve tv prijemnike od neželjenih upada, ili popularno hakera.

Zašto je bide u kupatilu toliko aktuelna tema u Srbiji?

Zašto je bide u kupatilu toliko aktuelna tema u Srbiji?

Mala škola modernih uređaja u kupatilu. Bide ne služi da se za njega pridržavate dok ste u wc odnosno kupatilu, niti da a njega postavite peškir ili sapun, kao ni prašak za veš. Takođe, na njega se stavljaju ni čarape niti prlja veš. Ko je mislio da se na bide stavljaju noge da olakšaju neke aktivnosit pogrešio je.

Šta vam nedostaje u kancelariji?

Šta vam nedostaje u kancelariji?

Šporet? Dobro šala. 21. vek je i imate centralno grejanje u firmi. Možete da se opustite i ne morate da ložite vatru svaki čaas. Kao nekada naši stari. I ne morate da seckate drva niti da ih unosite. Da ne govorimo o uglju. Pa još i da čistite šporet. Idemo dalje.