Firme iz Srbije BLOG

10 saveta za najam limuzine

10 saveta za najam limuzine

Život je kratak i pravi povodi za slavlja nisu svaki dan. Kada se oni dogode poželite da duže traju, da se duže pamte. Da se ne zaborave. Još ako imate nešto više novca ideje se ludo množe. A jedna od njih je svakako iznajmljivanje limuzine za posebne prilike, poznatije limo servis.


Prirodna krema za kožu koju biste preporučili

Prirodna krema za kožu koju biste preporučili

Svuda su oko nas zagađenja. Jedan život imamo i treba da se zaštitimo kada god se za to pruži prilika. Iako ne možemo da u potpunosti izbegnemo toksine, postoji način da se njihov uticaj na organizam minimizira. Dozvolite da vam predstavim mog favorita - prirodnu kremu za kožu sa zeolitom, zaštitnika kože moje porodice od svih spoljnih loših uticaja.

Praćenje i prisluškivanje

Praćenje i prisluškivanje

U današnje vreme postoji sve veća potreba za praćenjem i prisluškavanjem odnosno audio nadzorom, kako radnika i zaposlenih tako i privatnom životu. Da li je to opravdano ili ne , da li je moralno ili ne, tom analizom se nećemo baviti jer činjenice pokazuju da se to radi.

Prečišćivači vazduha za duvanski dim

Prečišćivači vazduha za duvanski dim

Koliko puta ste bili očajni zbog pušača i pušenja u stanu ili kući? A jednostavno niste imali snage da se izborite da zabranite pušačima da ostanu sebični do kraja i upropaste vam prostoriju, garderobu a o zdravlju da ne govorimo. A tek smrad koji ostaje nakon pušenja u zatvorenom prostoru koji kao nestvarna noćna mora podseća u kakvom ste okruženju uživali sa gostima ili na šta ste sve primorali nepušače pored pušača.

Da li se prisluškuju pametni SMART televizori?

Da li se prisluškuju pametni SMART televizori?

Imate pametni SMART televizor? Uraaa! Vi ste odlična meta za špijuniranje. Ne verujete? E pa uverite se. Ovo je 21. vek u kome su mnogo stvari moguće. Prisluškivanje pametnih televizora nije jedna od nemogućih misija. Deluje pre da će nemoguća misija biti zaštiti takve tv prijemnike od neželjenih upada, ili popularno hakera.

Zašto je bide u kupatilu toliko aktuelna tema u Srbiji?

Zašto je bide u kupatilu toliko aktuelna tema u Srbiji?

Mala škola modernih uređaja u kupatilu. Bide ne služi da se za njega pridržavate dok ste u wc odnosno kupatilu, niti da a njega postavite peškir ili sapun, kao ni prašak za veš. Takođe, na njega se stavljaju ni čarape niti prlja veš. Ko je mislio da se na bide stavljaju noge da olakšaju neke aktivnosit pogrešio je.

Šta vam nedostaje u kancelariji?

Šta vam nedostaje u kancelariji?

Šporet? Dobro šala. 21. vek je i imate centralno grejanje u firmi. Možete da se opustite i ne morate da ložite vatru svaki čaas. Kao nekada naši stari. I ne morate da seckate drva niti da ih unosite. Da ne govorimo o uglju. Pa još i da čistite šporet. Idemo dalje.

Popravka vodokotlića u stanu

Popravka vodokotlića u stanu

Curi vodokotlić! Kako da se ne obradujete kada čujete umilni glasić vaše lepše polovine. Jer, vi ste to naravno već primetili, ali ste mudro ćutali i čekali taj momenat. Da ona primeti. A na njenu reakciju se ne čeka dugo. Ona je pa skoro trenutna. Kao i za mnoge druge stvari gde ste vi na tapetu. 

Kućeri

Kućeri

Kućeri su planinske kućice na točkovima, koje su premeštane po potrebi, kada su stada na planinama bila premeštana sa jedne lokacije na drugu. Ove tradicionalne kućice su sada prava retkost, ali ima najava da će njihova tradicija ipak biti nastavljena. 

Šta su omekšivači vode?

Šta su omekšivači vode?

Omekšivači vode rade na skoro istom principu. Svi omekšivači uklanjaju kamenac iz ovde pomoću jonoizmenjivačke smole. Razlikuju se samo da li rade na mehaničkom pricipu, ili automastkom ventilskom glavom.