Zujanje u kozmetici

Zujanje u kozmetici

 

Kakvo je ovo zujanje u kozmetici?

Kakvu je to gužvu  tj. košmar izazvala krema sa pčelinjim otrovom protiv bora.

Krema sa pčelinjim otrovom vešto zavarava vaše lice pružajući osećaj da je ubodeno otrovom  u cilju stvaranja mladalackog izgleda kože lica.

Pčelinji otrov apatoxin obmanjuje kožu lica izazivajući  nalet krvi u to područje i podstičući prirodnu  proizvodnju hemijskog kolagena i elastina. On sadrži melitin,adolpin,histamin,enzime,bioloski aktivne,dopamin.


Ubod lepote je zadrmao svet kozmetike

Krema protiv bora Ubod lepote je prosto zazujala u svetu kozmetike i stvorila veliku gužvu jer je napravljena od pčelinjeg otrova i kao takva zaustavlja štetne efekte menopauze na licu zena.


Ubod lepote krema
 

Tokom menopauze nivo ženskih hormona estrogena i progesterona brzo pada sto dovodi do ubrzanog starenja kože.

Stručnjaci kažu da zbog promene raspoloženja, smanjenog lučenja žlezda, debljanja, žene koje prolaze kroz menopauzu  trpe razne kožne probleme.

Duboke bore, natečenost i suvoća samo su neki od simptoma koje prouzrokuju promene hormona u ovom periodu života.

Nivo kolagena i elastina takodje opadaju,sto dovodi do gubitka gipkosti  kože i stvaranja dubokih bora, lučenje kiseline i ulja koje hidriraju kožu značajno opadaju uzrokujući suvocu i „krep“ izgled kože. 

U Britaniji je radjena studija koja je pokazala koliko žene nisu svesne uticaja menopauze na njihovo lice.

U istraživanjima u kojima je učestvovalo 14 žena u dobi od 50-59 godina svi volonteri su rekli da im je krema sa pčelinjim otrovom poboljsala teksturu kože, smanjila bore i učinila da izgledaju vidljivo mladje.


Krema protiv bora na bazi pčelinjeg otrova
 

Pčelinji otrov u kozmetici se koristi za kreme protiv bora  da bi „prevario"  „kožu dajući joj osećaj da je lagano ubodena  apitoxinom.

Kolagen jača tkivo tela dok je elastin protein koji pomaže koži da ostane zategnuta ili da se vrati u prvobitni položaj kad se stegne ili pritisne.

Ubod lepote Sting of Beauty revitalizuje i obnavlja, hrani, učvršćuje i zateže kožu lica  dajući  joj prirodno mladji izgled.

Pored pčelinjeg otrova u kremi  ima eteričnih  ulja koje  omekšavaju i smiruju kožu. Vitamin E, moćni antioksidans, usporava starenje. Propolis je prirodni antiseptik, i ima ulogu čišćenja lica. 

Redovna upotreba kreme pojačava cirkulaciju i ishranu kože. Efekti su kumulativni, što se duže koristi krema, rezultati su vidljiviji.

Mnogo je važna i činjenica da komercijalni skupljači  pčelinjeg otrova  ne nanose štetu  pčelama ,tako da one ostaju da žive i rade u službi naseg zdravlja i lepote.

U džepu takodje osetite mali ubod jer krema je pristupačna za svačiji džep i što je posebno važno, 100% je prirodna.

Na akcijama ponekad mogu da se kupe kreme 2+1 po ceni dve kreme. 


 

komentara (3)

 • esteta
  esteta

  jedan od najoriginalnijih naslova koji sam procitala zujanje u kozmetice .. slika pcela u kosnici koja pdseca na klavir je fantastacina! pogledajte je ponovo i pokusajte da prepoznate klavir .. onda ce vam biti jasno sta je zujanje u kozmetici

 • Mari75
  Mari75

  Probala bih ovu kremu, ali se plasim da me ne bocne pcela.

 • jeca
  jeca

  nista sladje nisam procitala .. zujanje u kozmetici ali jako ozbiljan i koristan tekst .. cmok ...

Dodajte komentar