Firme iz Srbije BLOG

Zdrav život uz aparat za prečišćavanje vode

Zdrav život uz aparat za prečišćavanje vode

Da li je čaša vode iz česme zaista bez ukusa, mirisa i boje? Da li je jedina alternativa kupovina flaširane vode? Srećom, postoji savršeno rešenje pa da imate kristalno čistu vodu za piće i kuvanje i to izuzetno povoljno. Treba samo da nabavite aparat za prečišćavanje vode za svoje domaćinstvo ili poslovni prostor.

Kako podići imunitet?

Kako podići imunitet?

Kako ojačati imuni sistem na pravi način, pogotovo sad u doba korone? Kako sprečiti pojavu auto-imunih reakcija i neželjenih efekata? Rešenje nudi lek prirode - Reishi gljiva, poznatija i kao Ganoderma Lucidum.

Coxir brend uz koji korejska kozmetika ne dopušta nepravilnosti na licu

Coxir brend uz koji korejska kozmetika ne dopušta nepravilnosti na licu

Čuveni brend Coxir, bez kojeg je neizvodljiva nega lica, ima istorijsku priču nastanka. Raspitali smo se o ovom korejskom brendu, i pružamo vam potpune informacije i zanimljivosti o tome kako je nastao Coxir, koji danas korejska kozmetika sa ponosom predstavlja u svojoj bogatoj ponudi. Daleke 1979. godine beleže se počeci uzgoja, prerade aloje i proizvodnje suplemenata, od strane NOKSIBCHO kompanije, kojoj je danas jedan od prioriteta i nega koze. Od tananih početaka, do današnjih velikih obima

Kako čistite svoje lice?

Kako čistite svoje lice?

Ako želite blistav ten morate negovati svoju kožu. Pravilan izbor preparata za čišćenje – gelova i pena za ciscenje lica, kao i pravilno korišćenje su osnovni preduslov za lepu kožu. Zabunu unosi činjenica da na tržištu postoji velika ponuda preparata za negu. Naročito je obimna ponuda online. Kozmetika za čišćenje lica se mora birati po više faktora da bi ispunila svoju funkciju, a mnogi to ne znaju.

Radiotalasna hirurgija i mladeži

Radiotalasna hirurgija i mladeži

Radiotalasna hirurgija je omogućila lako, brzo i bezbolno uklanjanje svih promena na koži. Jedna od najčešćih intervencija za koju se primenjuje je uklanjanje mladeža sa kože. Radiotalasima se postiže i esetski i zdravstveno najbolji efekat.

Prečišćivač vazduha za ambulante

Prečišćivač vazduha za ambulante

Osim maski i rukavica, postoji li još koji način borbe protiv virusa korona? Najnovija istraživanja pokazuju da je fotokatalitička dezinfekcija veoma efikasna u uništavanju virusa i bakterija i čuvanju imuniteta tokom pandemije COVID-19.

Kako zaraditi na kriptovalutama?

Kako zaraditi na kriptovalutama?

Iako najpoznatija kriptovaluta – Bitcoin postoji već 10 godina još uvek se postavljaju skeptična pitanja „kako zaraditi na kriptovalutama?“. Sklone su fluktuacijama, vrtoglavim padovima i usponima vrednosti, pa se čini izuzetno teško ostvariti realnu dobit. Kriptonovac može da donese visoku zaradu ako se pravilno i ozbiljno pristupi poslovanju na kriptoberzi.

Kakva zaštita od sunca treba vašoj koži?

Kakva zaštita od sunca treba vašoj koži?

Možda smo već svi pomalo dosadili sa pričom o tome koliko je važna zastita od sunca, pa tako i sve ptice na granama znaju za ovu činjenicu, ipak – upotreba krema za suncanje za lice i telo nije toliko česta koliko bismo očekivali. Ljudi i dalje veruju da im je mleko za suncanje potrebno samo na nekoj plaži ili bazenu kada su svesno i željno izloženi sunčevim zracima da bi dobili preplanuli ten, dok će retko ko uvrstiti najbolje kreme za suncanje i u svoju svakodnevnu upotrebu. Zašto je to tako i

Šta je osciloskop princip rada

Šta je osciloskop princip rada

Čovekov život bez tehnike gotovo da je danas nemoguć. Ali, tehnika ima i drugu crtu, a to je da sve postaje digitalizovano. Pogotovo danas kada se očekuje da se sva merenja mogu prebaciti i obraditi na računaru.

10 saveta za najam limuzine

10 saveta za najam limuzine

Život je kratak i pravi povodi za slavlja nisu svaki dan. Kada se oni dogode poželite da duže traju, da se duže pamte. Da se ne zaborave. Još ako imate nešto više novca ideje se ludo množe. A jedna od njih je svakako iznajmljivanje limuzine za posebne prilike, poznatije limo servis.

8 razloga da iznajmite rent a car vozilo

8 razloga da iznajmite rent a car vozilo

Ponekad vam dosadi sopstveno vozilo. Naravno, ako imate jedno vozilo i ako je to ono prosečno naše ili malo iznad. Mada i ovi koji voze 3000 kubika i više verovatno požele nešto drugačije. Recimo neki sportski ili neko drugo konkurentsko čudo od vozila. I sad dolzai pitanje. kako probati neki drugi automobili? Ili, da li baš uvek treba putovati svojim automobilom? A može i ovako. Treba li ponekad razmilsiti pa iznajmiti vozilo? Stižu odgovori.