Firme iz Srbije BLOG


Investiranje u bitcoin prednosti i mane

Investiranje u bitcoin prednosti i mane

Pre prvog ulaganja treba biti svestan činjenice da investiranje u bitcoin ima i prednosti i mane što se može odraziti i na nivo prihoda, ali i na gubitak svih sredstava. Učesnici uglavnom vide da BTC vredi 53.400€ i žele deo zarade, ali nisu svesni da se ona može i vrlo lako izgubiti tokom trgovanja na kripto berzi.

Gde kupiti plac u Srbiji

Gde kupiti plac u Srbiji

Na tržištu nekretnina u Srbije sve je išlo nekim ustaljenim tokom, ali se preko noći puno toga promenilo. Situacija sa Corona virusom uticala je na promenu razmišljanja kod ljudi koji su se navikli na komotan život u stanovima i velikim gradovima.

Šta muškarci koriguju uz pomoć estetske hirurgije?

Šta muškarci koriguju uz pomoć estetske hirurgije?

Dugo vremena su estetske hirurge najčešće posećivale dame, ali vremena se menjaju pa danas i muškarci sve češće vrše estetske korekcije na licu i telu. I muškarcima kao i ženama je postalo jednako važno da uspore znake starenja i da poprave sve vidljive nesavršenosti. Najčešće je koriste kao prečicu do postizanja savršenstva, ali i kao način otklanjanja svih nedostataka koje vežbanjem nije moguće korigovati.

Kako prečistiti vazduh u stanu ili kući?

Kako prečistiti vazduh u stanu ili kući?

Kako prečistiti vazduh u stanu ili kući? Možemo krenuti sa biljkama, čišćenjem stana i drugim tehnikama ali su se prečišćivači vazduha ipak pokazali najefikasnijim. Drugo pitanje koje možemo sebi da postavimo je "koji prečišćivač vazduha kupiti". Ako vas odgovor na oba ova pitanja zanima, ovo je tekst za vas!

Koju tendu odabrati: ravnu, kupolastu ili vertikalnu?

Koju tendu odabrati: ravnu, kupolastu ili vertikalnu?

Tende su detalji koji vašem domu ili poslovnom objektu osim praktičnog, dodaju i vizuelni efekat. Ali kako da znate koji je pravi izbor za vas i koju tendu odabrati: ravnu, kupolastu ili vertikalnu? Pored toliko različitih oblika, teško je odlučiti se za onu koja će vam najviše odgovarati. A pored toliko različitih materijala, boja i dezena, možete se zaista naći u nedoumici šta da radite?!

Da li mi treba jonizator za auto?

Da li mi treba jonizator za auto?

Pored toga što prečišćava vazduh u vašem vozilu, jonizator vazduha za auto unosi i negativne jone koji imaju neverovatne koristi po ljudsko zdravlje, ali i fokus, koncentraciju i budnost tokom vožnje. Da li znate gde se mogu kupiti u Srbiji?

Brutalna istina o bitkoinu

Brutalna istina o bitkoinu

​​​​​​​Bitkoin, originalna kriptovaluta, od svog stvaranja 2009. godine, bila je u divljoj vožnji. Početkom ove godine, cena jednog bitkoina popela se na preko 60.000 dolara, što je osmostruko povećanje za svega 12 meseci. A zatim je za samo nekoliko nedelja pala na polovinu te vrednosti.

Uticaj pandemije na srpsku ekonomiju

Uticaj pandemije na srpsku ekonomiju

Kada je Svetska zdravstvena organizacija proglasila COVID-19 pandemijom u martu 2020. godine, verovatno niko nije očekivao da ćemo 17 meseci kasnije još uvek biti u istoj situaciji. Kako većina zemalja nije bila pripremljena za izazov ovih razmera, došlo je do uvođenja raznih mera kao što su obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru i održavanje fizičke distance od drugih ljudi. Međutim, mnoge od mera su takođe primorale pojedine firme da zatvore svoja vrata kupcima. Kraće radno vreme, smanje

Najbolje osobine agenta za nekretnine

Najbolje osobine agenta za nekretnine

Nekretnine su jedna od najvažnijih i najprofitabilnijih industrija u svakoj razvijenoj državi. Samim tim postoji veliki broj različitih profesija i igrača koji su uključene u poslovni svet nekretnina. Počev od investitora, izvođača, bankara, procenitelja, upravnika, službenika za hipotekarne kredite pa do nebrojeno državnih činivnika koji izdaju neke papire, dozvole. Naravno, ključni igrači u ovoj priči su kupci, prodavci i oni koji koordiniraju proces kupoprodaje a to su agenti za nekretnine il