Firme iz Srbije BLOG

Tetovaža Tattoo i kako je ukloniti

Tetovaža Tattoo i kako je ukloniti

Danima posmatrate svoju tetovažu i nezadovoljstvo je sve veće. Sećate se kada ste je stavili, koliko ste само bili uzbuđeni i srećni. Mislili ste da ništa lepše niste videli. A sad?!  Čudno vam je, vraćate film unazad, i pitate se zašto ste to uopšte uradili, i kako da je uklonite?!


Teletekst i slatke muke

Teletekst i slatke muke

Mlađim generacijama je danas sve na dohvat ruke. Veliki broj stvari danas gubi čar upravo zbog jednostavnosti vremena u kojem se nalazimo. Kada god želite da proverite nešto, dovoljno je da uzmete vaš pametni telefon i da u svakom momentu saznate sve što vas zanima. Kladioničari u Srbiji muku su mučili prateći rezultate 90-tih i 2000-tih godina i upravo oni pamte prve teletekste koji su se pojavili na malim ekranima.

KAKO ODABRATI ZA VAŠEG MUŠKARCA IDEALAN POKLON ZA NOVU GODINU

KAKO ODABRATI ZA VAŠEG MUŠKARCA IDEALAN POKLON ZA NOVU GODINU

Iako vam možda za trenutak zvuči nestavarno, ali decembar samo što nije. A kada uđemo u decembar, složićete se, vreme kao da ubaci u neku šestu brzinu i za tili čas smo stigli do kićenja jelke, Deda Mraza i poklona za Novu godinu. Drage dame, budući da ste vi poznate kao ažurniji deo populacije, za vas smo pripremili načine kako da pronađete idelan poklon za Novu godinu za vašeg muškarca. 

Zašto se preseliti u Grčku?

Zašto se preseliti u Grčku?

Grčka, zemlja bogate istorije, prelepih plaža i ukusne hrane, nudi nebrojene razloge za razmatranje preseljenja. Ova mediteranska oaza ima nešto za svakoga, od ljubitelja kulture do zaljubljenika u sunce. Razmotrimo nekoliko razloga koji bi vas mogli inspirisati da zamenite svoj svakodnevni život za život pod grčkim suncem.

Prečišćivači vazduha koji brinu o Vašem zdravlju

Prečišćivači vazduha koji brinu o Vašem zdravlju

Život u modernom svetu donosi sa sobom mnoge prednosti, ali i izazove za naše zdravlje. Kvalitet vazduha koji udišemo igra ključnu ulogu u očuvanju našeg disajnog sistema. Prečišćivači vazduha postaju nezamenjivi saveznici u brizi o našem zdravlju. Oni su dizajnirani da uklone štetne čestice, alergene i zagađivače iz vazduha koji udišemo, obezbeđujući nam svež i čist vazduh u našem domu i na radnom mestu.

Predlozi za vikend putovanja

Predlozi za vikend putovanja

Promena lokacije, upoznavanje novih ljudi i obilazak popularnih lokaliteta mogu biti odličan način da makar na kratko predahnete od posla. Stoga smo rešili da vam pripremimo listu najpogodnijih lokacija za opuštanje. Nastavite sa čitanjem teksta, jer vas u narednim redovima očekuju kvalitetni predlozi za vikend putovanja. Listu će mahom sačinjavati srpska izletišta, ali ćemo takođe spomenuti i nekoliko lokacija van okvira granica.

Da  li je vreme da se prijavite za pomoć države za zamenu stolarije?

Da li je vreme da se prijavite za pomoć države za zamenu stolarije?

Godina za godinom prolaze, a vi nikakao da se konsolidujete po pitanju grejanja i hlađenja vašeg doma. Probali ste grejanje na struju, pa ste odustali jer vam je bilo skupo. Onda ste prešli na drva,  ali ste shvatili da i to dosta košta, a iziskuje mnogo posla oko loženja, čišćenja i održavanja. Zato ste planirali da se grejete i hladite pomoću klima uređaja, ali i to stalno prolongirate.

Krstarenje kao medeni mesec: putovanje koje nećete zaboraviti

Krstarenje kao medeni mesec: putovanje koje nećete zaboraviti

Pravite planove za medeni mesec i ne možete da izaberete jednu destinaciju? Zamislite ovo – tek venčani se budite u udobnom krevetu pored svog bračnog partnera, u komfornoj brodskoj kabini sa spektakularnim pogledom na pučinu. Možete da birate između celodnevnog izležavanja pored bazena, spa tretmana udvoje ili istraživanje nekog potpuno novog mesta kao što je Santorini, Barselona ili Malaga.