Prikaz blogova

POKLONI IZ SRBIJE ZA DEČAKE

POKLONI IZ SRBIJE ZA DEČAKE

Deca vole poklone i sve što je novo i neobično lako im probudi pažnju i zainteresovanost. Ali kako odabrati poklone za dečake koji treba da budu pravi i autentični srpski pokloni? Na ovo pitanje za vas smo pripremili nekoliko sjajnih ideja sa kojima možete da obradujete svakog dečaka u Srbiji.

Cveće, baldahini i venčanje iz snova

Cveće, baldahini i venčanje iz snova

Ne treba vam čarobni štapić da biste imali magično venčanje. Dobra ogranizacija i mašta, i imate sve. Međutim, ukoliko ste ostali bez ideje kada je dekoracija vencanja u pitanju, preporučujemo vam sajt "Dunjin cvet" na kom cvetni aranzmani izgledaju kao da su bili u nekoj bajci.

Šta je transplantacija kose?

Šta je transplantacija kose?

Transplantacija kose je hirurška tehnika koja uklanja folikule dlake iz jednog dela tela, koje se naziva 'donatorsko mesto', na ćelavi deo tela poznat kao 'primateljsko mesto', najčešće na zaliscima i čelu. Tehnika se primarno koristi za lečenje muške ćelavosti. U ovoj minimalno invazivnoj proceduri transplantirani su transplantati koji sadrže folikule dlake koji su genetski otporni na ćelavost (kao što je zadnja strana glave).

Kakve su perspektive voćarstva u Vojvodini

Kakve su perspektive voćarstva u Vojvodini

Ono što se zna već više vekova je da je Vojvodina žitnica Evrope, a čak je bilo nekih procena da Vojvodina može hraniti celu Evropu i još dve zemlje van nje. Da li nam je ova informacija poznata i može li nam pomoći u razmišljanju, kojim biznisom da se počnemo baviti...

Džin piće bez koga se ne može

Džin piće bez koga se ne može

Džin – piće koje je duboko uklesano u istoriju medicine, ali i uživanja, odmora i opuštanja, beleži sve veću popularnost i kod ljubitelja čistih pića i kod obožavatelja koktela. Kompeksnost i bogatstvo aroma i ukusa džina čine ovo piće nezaobilaznim u svim barovima i restoranima. Bez njega se ne može zamisliti ni kućna kolekcija pića, naročito u letnjim danima.

Odgušenje lavaboa

Odgušenje lavaboa

Kad tad zaguši se i lavabo. Od nekog predmeta iz bogatog asesoara, od tvrde vode, masnoće, nedovoljne higijene i ko zna čega još. I eto situacije. Šta da uradite?