Firme iz Srbije BLOG

Kako pokloniti nekretninu ili šta treba znati o ugovoru o poklonu

Kako pokloniti nekretninu ili šta treba znati o ugovoru o poklonu

Ukoliko želite da poklonite nekretninu i tako obradujete vama dragu osobu, potrebno je da se upoznate sa pojmom ugovora o poklonu, sadržajem odnosno elementima, kako se zaključuje, ko može biti poklonodavac i poklonoprimac, ko plaća porez na poklonjenu nekretninu, kada i koliko. Tako ćete na najbrži način moći da realizujete vašu humanu ideju i omogućite poklonoprimcu da bez ikakvih problema primi poklon i uživa u njemu.

Tetovaža Tattoo i kako je ukloniti

Tetovaža Tattoo i kako je ukloniti

Danima posmatrate svoju tetovažu i nezadovoljstvo je sve veće. Sećate se kada ste je stavili, koliko ste само bili uzbuđeni i srećni. Mislili ste da ništa lepše niste videli. A sad?!  Čudno vam je, vraćate film unazad, i pitate se zašto ste to uopšte uradili, i kako da je uklonite?!


Najbolje lokacije za kupovinu stana u Beogradu

Najbolje lokacije za kupovinu stana u Beogradu

Bilo da vam je potreban stan za stanovanje ili investiciju, kupovina stana u Beogradu neće vam predstavljati lak posao. To je grad koji je u stalnoj je ekspanziji, kako po pitanju površine, tako i po kvalitetu i kvantitetu infrastrukture i svih ostalih sadržaja kojima raspolaže. Isto tako, menjaju se navike i potrebe stanovništva i u pogledu najbolje lokacije, tako da neke od njih koje ranije nisu bile cenjene, danas predstavljaju veoma tražene “top” lokacije.

Estetska hirurgija

Estetska hirurgija

Niste zadovoljni svojim izgledom? Želite da postignete više, a mislite da vas u tome sprečava vaš veliki nos, male grudi ili neka druga fizička nesavršenost ili deformitet. Estetska hirurgija možda vam može vam pomoći u tome!

Luksuzni stanovi tržište luksuznih nekretnina u Novom Sadu

Luksuzni stanovi tržište luksuznih nekretnina u Novom Sadu

Pojam "luksuzne nekretnine" podrazumeva vrstu nekretnine koja se ističe visokim kvalitetom, ekskluzivnim karakteristikama, skupocenim materijalima, atraktivnim lokacijama i izuzetnim dizajnom. Ovakve nekretnine su obično namenjene bogatijim i imućnijim pojedincima, jer imaju veoma visoku cenu i pristup mnogim privilegijama i dodatnim pogodnostima.

Šta sve treba da znate pre iznajmljivanja prvog stana

Šta sve treba da znate pre iznajmljivanja prvog stana

Leto, tačnije avgust i početak septembra je period kada studentima iz unutrašnjosti posle uspešno završenih prijemnih ispita i upisa na fakultete predstoji iznajmljivanje prvog stana, koji će najviše odgovarati njihovim željama i potrebama ali prvenstveno finansijskim mogućnostima.

Kupovina stana u izgradnji sve što treba da znate

Kupovina stana u izgradnji sve što treba da znate

Obezbedili ste novčana sredstva za kupovinu stana nakon dosta uloženog rada i truda i odlučili da obradujete sebe i svoju porodicu novim i većim stanom. Saslušali ste savete porodice i prijatelja ali ste i dalje u  dilemi da li da kupite stan u izgradnji ili ne.

Kako izabrati pravu Agenciju za selidbe?

Kako izabrati pravu Agenciju za selidbe?

Kao da je juče bilo kada ste od firme dobili ključeve tog nestvarno lepog trosobnog stana u prestonici tada jedne velike države - Beogradu. Vašoj sreći nije bilo kraja. Niste mogli da poverujete da više nećete biti podstanari. I danas možete da setite svih divnih trenutaka koje ste proveli u njemu. A eto uživali ste u njegovim blagodetima punih 30 godina.

PREČIŠĆIVAČI VAZDUHA DA ILI NE

PREČIŠĆIVAČI VAZDUHA DA ILI NE

Zagađenje vazduha već nekoliko godina je udarna vest u svim medijima. Posledice zagađenja vazduha su katastrofalne, kako na zdravlje ljudi tako i na biljni i životinjski svet. Prosto je neverovatno da od toliko svetskih milionskih metropola Beograd danima bude najzagađeniji ili u prvih deset najzagađenih gradova na svetu. Najveći problem sa vazduhom u Srbiji su PM čestice, koje mu daju boju i miris. PM čestice utiču na indeks zagađenja, a prema informacijama svetskih medija, Srbija je u gr