ALS ALU SISTEM ŠTULIĆ - slike

ALS ALU SISTEM ŠTULIĆ Proizvodnja aluminijumskih i PVC prozora i vrata

Ko smo mi?

Mi smo firma ALS-alu sistem Štulić i bavimo se proizvodnjom aluminijumskih i PVC prozora i vrata. Komarnici, staklo, garažna vrata, twinson podovi su takođe deo našeg asortimana proizova.

Naša porodična firma je kao primarni cilj u našem poslovanju postavila, zadovoljnog kupca.

U cilju boljeg upoznavanja sa našim proizvodima na našoj internet prezentaciji možete dobiti osnovne informacije o materijalima i sistemima od kojih se izrađuju.

Od 1998 god. naša firma gradi imidž brzom i kvalitetnom uslugom. Svaki vaš zahtev ćemo detaljno razmotriti i pomoći vam da dobijete najbolje rešenje prilagodjeno vašem domu.

Šta nudimo?

ALS vam nudi vrhunske proizvode po pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi imaju jedinstven dizajn sa najboljom toplotom i zvučnom izolacijom. U toku garantnog perioda imamo obezbedjene rezervne delove i servis u cilju najboljeg funkcionisanja stolarije.

Mi profesionalno pristupamo poslu, od uzimanja preciznih mera, izrade, demontaže i konačno montaže nove stolarije u dogovorenim rokovima.

Alu sistem Štulić može da se pohvali da poseduje iskustvo i kvalitet i da su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka!

Navešćemo naše najvažnije segmente poslovanja:

PVC STOLARIJA, PVC PROZORI, PVC VRATA
 
Zamena dotrajale drvene stolarije je bitno finansijsko ulaganje. Pri odabiru samog materijala i proizvodjača treba voditi računa o više elemenata.

Alu vrata
ALU STOLARIJA, ALU PROZORI, ALU VRATA
 
Prednosti ALU stolarije su izrazito izražene pri čišćenju i održavanju, samoj statici i izdržljivosti alu prozora. Velika paleta boja zadovoljava sve zahteve moderne arhitekture.


Twinson podovi
GARAŽNA VRATA, TWINSON PODOVI, ALUMINIJUMSKE OGRADE
 
Twinson podovi daju prednosti naspram drveta, istovremeno pružajući jedinstvene karakteristike PVC-a. Otkrijte materijal koji kombinuje prirodan izgled i oseć́aj toplog drveta.

STAKLO
 
U naše proizvode se isključivo ugradjuju stakla “Guardian” vrhunskog Float kvaliteta. Pri proizvodnji termoizolacionog stakla se poštuju sve preporuke Evropskih dobavljača.

KONTAKT

ALS ALU SISTEM ŠTULIĆ Proizvodnja aluminijumskih i PVC prozora i vrata

Adresa:Malo Polje 48, Leštane - Beograd

Matični broj: 55972125

Šifra delatnosti: 2852009012309

PIB: 101186885

Tel: 011/8030 972, 063 /300-627

Fax: 011/8030 972

Email: info@als-bgd.com

Radno vreme: 9:00 a.m - 17:00 a.m

Lokacija

1160 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Malo Polje 48, Leštane

Alu sistem Štulić može da se pohvali da poseduje iskustvo i kvalitet i da su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka! Izaberite firmu sa imenom, tradicijom i kvalitetom.

Radno vreme

9:00 a.m - 17:00 a.m

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.