Be Safe nekretnine | Nekretnine Novi Sad

Dobro došli!

Naša misija je jedan novi koncept.

Zašto novi koncept?

Vrlo jednostavno - zato što je koncept i vizija našeg poslovanja nova i drugačija. Pristup klijentu, odnos i celokupan proces kako prodaje, tako i kupovine u našoj agenciji dovešće do toga, da se klijent oseća sigurno i relaksirano.

Cilj nam je da budemo nenapadni, profesionalni, da pažljivo i pomno slušamo želje klijenata i da u skladu sa tim i poslujemo. Kroz ceo proces, svaki naš klijent osim licenciranih agenata prodaje sa višegodišnjim iskustvom, biće vođen i uz njega će biti pravni tim koji se dvadeset godina bavi isključivo pravom vezanim iz oblasti kupoprodaje.

Zbog toga imamo potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa Be Safe Consulting Novi Sad www.besafeconsulting.rs.

Naša baza nepokretnosti je unapred pravno proverena, te svaki kupac koji nas pozove unapred zna da je pozvao za pravno valjanu nepokretnost. Godinama gledamo, slušamo i prikupljamo želje klijenata, rešili smo da ih objedinimo na obostrano zadovoljstvo, a objedinili smo ih u Vaš i naš novi koncept.

Sigurnost, nenapadnost, i uspešno rešavanje svih situacija naša je misija. Vaše je samo da se prepustite našem profesionalnom timu koji je tu samo zbog Vas. Sa nama ste sigurni. Srdačno Vaše Be Safe Nekretnine Novi Sad

prodaja stanova
pik
smrtovnice
blumen
horoskop
kalkulator online
knjige pdf
cvijece
vicevi

Lokacija

566 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Bulevar Kneza Miloša 33 - Novi Sad

Be Safe nekretnine | Nekretnine Novi Sad

Radno vreme

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.