Condominium Style Properties AD - slike

Nekretnine

Condominium Style Properties

Condominium Style Properties AD Šabac je partnerska kompanija, posvećena programu napredne stanogradnje kroz objekate kondominijumskog tipa stanovanja. Nas osnivače, kao uspešne poslovne ali pre svega i porodične ljude put je vodio na brojne svetske destinacije i omogućio nam da se upoznamo sa najrazličitijim kulturama, običajima i stilovima života.

O nama

Međutim, zajednički imenitelj svih tih različitosti je uvek bio kondominijum... naš mikrosvet koji nam je omogućavao da, ma gde bili, živimo onako kako smo navikli i kako želimo. Naša vizija je da kod ljudi u Srbiji i regionu unapredimo standarde stanovanja i povećamo kvalitet življenja. Naš cilj je siguran, savremen i udoban život u srećnom okruženju, kroz praksu potvrđen širom sveta, baziran na najvišim energetskim i ekološkim standardima i pre svega dostižan i prilagođen finansijskim mogućnostima naše svakodnevice. Želimo da stvorimo savršenu oazu koju ćete sa ponosom zvati dom jer mi ne prodajemo stanove već kreiramo životni stil!

Lokacija

77 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Kneza Pavla Karađorđevića 115000

Ukoliko razmišljate o svom stambenom prostoru, o tome da ga kupite, zamenite ili izgradite, na pravom ste mestu. Jedino što se mi ne bavimo prodajom kvadrata na preovladavajući način za naše podneblje. Pitate se kako? Hajde da razmišljamo zajedno.

Radno vreme

Radnim danima od 09-17h.

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.