EKO END Dezinsekcija Deratizacija - slike

Dezinsekcija i deratizacija Beograd

Dezinsekcija i deratizacija, predstavljaju uništavanje insekata (dezinsekcija) i uništavanje glodara (deratizacija). Za potrebe rešavanja ovih problema, deratizacija i dezinsekcija, naše usluge pružamo na teritoriji Beograda i na teritoriji Srbije.

Ovim putem želeli bismo da Vam predstavimo našu firmu, kao i usluge koje ona nudi, a sve u cilju uspešne buduće poslovne saradnje. Svakako, sigurni smo da našim kvalitetom usluga, a takode i cenom, možemo zadovoljiti Vaša očekivanja.

Naša firma je spremna da svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom, svakom klijentu pruže kvalitetnu informaciju i uslugu. Kao davalac usluge obavezujemo se istu izvršiti kvalitetno i stručno, u skladu sa pravilnicima i primeniti najkvalitetnija raspoloživa sredstva.

Firma Eko End, sa sedištem u Beogradu, svoje usluge pruža na celom području Srbije. Naša firma je spremna da svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom, svakom klijentu pruže kvalitetnu informaciju i uslugu. Kao davalac usluge obavezujemo se istu izvršiti kvalitetno i stručno, u skladu sa pravilnicima i primeniti najkvalitetnija raspoloživa sredstva.

Firma Eko End vrlo uspešno rešava probleme na polju dezinsekcije, deratizacije po vrlo povoljnim cenama i sa svojim obučenim kadrom izlazi vrlo lako na kraj i sa najzahtevnijim problemima na ovom polju.

Adresa:    Janka Katica 7, 11233 Beograd

Kontakt tel.(fiksni): 011 / 219-2304
Kontakt tel.(mob):  061 / 211-6165

info@dezinsekcijaderatizacija.rs
www.dezinsekcijaderatizacija.rs

Radno Vreme: 09-21h

Lokacija

447 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Eko End je jedna od renomiranih firmi za oblast dezinsekcija, deratizacija i dezinfekcija Beograd. Vršimo dezinsekciju poslovnog prostora, stana, zgrade ili kuće. Uništavanje svih vrsta štetočina brzo i profesionalno.

Radno vreme

09-21h.

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.