Istrebljivač - slike

Dezinsekcija Beograd | Istrebljivač

Osnovna delatnost firme Istrebljivač je sprovođenje mera sanitarne zaštite, odnosno mera DDD-a (dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije) koje predstavljaju najznačajnije opšte mere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Razlog našeg postojanja je velikoj potrebi za poboljšanje zdravlja ljudi i kvaliteta života. Štetni mikroorganizmi, insekti i glodari su pretnja našem zdravlju i zdravlju našeg okruženja.

Pružamo kompletne stručne usluge sanitarne zaštite, kao i savetodavne i ostale srodne usluge vezane za sanitarnu zaštitu, u skladu sa HACCP standardima.

Koristimo najkvalitetnije uvozne ekološke preparate neškodljive za ljude i kućne ljubimce

 
Uspešno obavljamo poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namena, kao što su: privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namena, škole, zdravstveni objekti, objekti i  sredstva  javnog prevoza, javne površine i objekti za smeštaj i držanje životinja.

Nakon pregleda Vašeg objekta ili poslovnog prostora predložiti ćemo Vam optimalan i ekonomičan vid održavanja ili sanacije.
Naše višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, najbolja su garancija da ćemo rešiti svaki vaš problem iz oblasti ekološko-sanitarne zaštite na optimalan način. 

Lokacija

Drugi o firmi Istrebljivač

Tesha Design

Tesha Design

Prosečna ocena:

Pouzdani, profesionalni i tačni. I pre svega znaju svoj posao kao što i treba da znaju. Sve pohvale za posvećenost poslu i klijentima.

Socijalne mreže se ne ažuriraju. Sajt bi mogao biti dinamičniji.

Tekst o firmi
Dizajn
Nivo poverenja
Reference
378 poseta
5 / 5 (Ocenilo: 1)
Podelite

Kontakt podaci

Kada je teško Istrebljivač. Kada treba da rešite probleme sa mravima, insektima, glodarima, kada treba da se uradi dezinsekcija, dezinfekcija ili deratizacija, onda je tu Istrebljivać. Navikli smo da smo tu da rešavamo vaše probleme.

Radno vreme

Dežurna služba: 8-22h

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.