ITC elektronika prava veza sa svetom elektronike.

ITC Elektronika postoji i razvija se više od deset godina.

Kompanija je osnovana 1992. godine u Svilajncu, sa centralom (veleprodaja) i prvom prodavnicom (maloprodaja). Početkom 1994. registrovana je i filijala u Beogradu, sa kancelarijom i maloprodajnim objektom. Danas ITC Elektronika raspolaže i sa maloprodajnim objektima u Novom Sadu, Čačku i Šapcu.

Naša osnovna delatnost je ditribucija svih vrsta elektronskih komponenti. Mi lagerujemo više od 6.000 različitih elektronskih komponenti, merne opreme, alata, pratećeg instalacionog materijala kao i zvučnika i pribora za kućno i auto ozvučenje, nosača za televizore, audio video uredjaje i kućanske aparate itd.

Od jeseni 1996. mi smo generalni distributer kompanije Siemens Matsushita Components u oblasti pasivnih komponenti i elektronskih cevi, a od 1999. godine i Official Retailer kompanije STMicroelectronics.

Takodje smo i generalni distributeri kompanija RTO Hamburg u oblasti ozvučenja za kuću i automobile, kao i kompanije VOGEL'S u oblasti nosača za televizore i zvučnike.

ITC Elektronika je i zvanični distributer kompanija VISATON i MONACOR u oblasti kućnog i auto ozvučenja, kao i kompanije MARS sa programom ormarića za skladištenje elektronskih komponenti.

ITC Elektronika vam nudi sledeće usluge:

veleprodaja
maloprodaja
prodaja pouzećem
isporuka po narudžbi

Za bolje upoznavanje sa ponudom kompanije na raspolaganju su Vam katalog u štampanoj formi, a od skoro i CD katalog i WWW prezentacija - www.itcelectronic.com. ITC Elektronika je redovni izlagač i na prolećnom Medjunarodnom sajmu tehnike u Beogradu, i mnogim drugim sajmovima, specijalizovanim priredbama i manifestacijama.

Lokacija

895 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Kralja Petra I br. 62

ITC elektronika prava veza sa svetom elektronike.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 8:00 - 18:00; Subota: 9:00 - 14:00;

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.