MMS Rent a car - slike

Rent a car Beograd | MMS Auto rent

MMS Rent a car

U nekom trenutku na nekom vašem putovanju ćete poželeti da uronite u svet automobila za iznajmljivanje. Bez obzira da li idete na neko epsko putovanje, poslovno ili romantično, prisustvujete poslovnoj konferenciji ili jednostavno izlazeći iz grada u neko drugi mesto na produženi vikend.

I tada, naravno želite da za što manje novca iznajmite što bolji auto i po mogućstvu, bez nekih skrivenih i nepredviđenih troškova.
 


I onda eto nas. MMS rent a car je porodična firma koja je osnovana početkom 2008. godine. Kao i svaka druga porodična firma deli iste vrednosti: pokretačku snagu osnivača, jasnu viziju, ljubav i posvećenost. Nije nikakva mudrost konstatovati da je poslovni svet danas dinamičniji nego ikad. Tržište je zaoštreno, surovo i nema mesta za one koji nisu posvećeni ideji i misiji uspeha.
 

Kontinuirano ulaganje u nova vozila kao i praćenje inovacija, doveli su do toga da MMS rent a car svake godine ima tendenciju rasta.


MMS Rent a car se svih ovih godina pozicionirala i dokazala kao firma od poverenja i kvaliteta. Zahvaljujući našoj profesionalnosti i okrenutosti potrebama i zahtevima klijenata, uspeli smo da stvorimo bazu lojalnih klijenata koji su naša najbolja preporuka.

Kod nasnema iznenađenja. Naša agencija nudi standardne vidove najma vozila za fizička lica.
 

Klijenti mogu izvršiti rezervaciju putem telefona ili jednostavno preko online rezervacionog sistema.


Mi obezbedjujemo bezbedan, siguran i udoban prevoz u našim vozilima.

Posebnu pažnju posvećujemo prisutno na aerodromu Beograd.

Zbog čestih špiceva u potražnji za vozilima preporučujemo da blagovremeno izvršite rezervaciju kako bi odmah po sletanju na Aerodrom Beograd mogli da pruzmete automobil.

Online rezervacija je najbolji način da obezbedite željeno vozilo za rentiranje.

Rentiranje vozila automobila u MMS rent a car je vaš pravi izbor!

Mobilni telefon: 065/214-00-21
Tel/Fax: 011/233-14-45
E-mail: mmsautorentacar@yahoo.com

Web: http://www.rentacarmms.rs

Lokacija

201 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

MMS rent a car je porodična firma koja je osnovana početkom 2008. godine. Kao i svaka druga porodična firma deli iste vrednosti: pokretačku snagu osnivača, jasnu viziju, ljubav i posvećenost. Proverite zašto nam ukazuju poverenje.

Radno vreme

Radnim danima 9-21h, subotom 10-15h Usluge van radnog vremena se posebno naplaćuju.

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.