NBG CREATOR - slike

Agencija za digitalni marketing NBG CREATOR

Agencija za digitalni marketing koja stvara uspešne priče


Da li znate da samo 50% malih preduzeća opstane oko 5 ili koju godinu više na internetu, a samo 33% njih ,,preživi” 10 godina. Kako prkositi ovoj statistici?

Uz marketinšku firmu, koja vas izdvaja od konkurencije u industriji sa dokazanim rezultatima u povećanju konverzija i uspehu u SEO-u, razvoj poslovanja je zagarantovan. Korak ka napretku od pukog ,,preživljavanja“, jeste presudan, ako želite biti originalniji na tržištu.

Zato ne čekajte više. Fokus na budućnost vaše kompanije treba da vam bude na vrhu prioriteta. Analiziranjem uspeha naših klijenata, otkrili smo da će planiranje, inovativno razmišljanje i pravi digitalni marketing svako preduzeće učiniti liderom u svojoj industriji.

Nije važno da li imate veću ili manju konkurenciju, svaki brend zahteva marketinški budžet da bi se videli pozitivni rezultati u poslovanju.


Zašto odabrati *nbgcreator?


Jedan od glavnih razloga jeste upravo taj što volimo posao koji radimo. To je naš pokretač i pomoć u poboljšanju poslovanja naših klijenata. Mnogim preduzećima smo pomogli da se razviju kao brend i da napišu svoju priču o uspehu.

Naime, mi smo tim kreativnih i ambicioznih ljudi, koji nudi perspektivne ideje kompanijama za razvitak biznisa. Složno smo pokrenuli ovu agenciju s jednim ciljem – pomoć firmama i pojedincima da proširuju svoje poslovanje na internetu.

Od 2012, otkad smo je osnovali, počeli smo da pomažemo preduzećima da se razvijaju. Od tada smo ostvarili sledeće rezultate: 300+ uspešnih projekata, 40+saradnika, 10+ zemalja. Kompanijama, koje niste mogli pronaći na internetu, pretvorili smo u one, koje danas zarađuju mnogo više putem organskog SEO-a.

Pored optimizacije sajta, naš tim pruža i druge digitalne usluge, poput Google oglašavanja, poslovnog konsaltinga, content marketinga i mnoge druge, o kojima ćete čuti u nastavku.


Digitalne usluge agencije *nbgcreator
 

  • Brending i vizuelni identitet

Vizuelni identitet je način na koji oblikujete percepciju i stvarate utisak kroz vidljive elemente vašeg brenda. Slike ,,govore” na emocionalnom nivou, budeći naša osećanja, i stoga su ubedljivije.

Ali sa ovakvim načinom komunikacije dolazi i velika odgovornost: želećete da budete izuzetno oprezni da ne pošaljete pogrešnu poruku. Iz tog razloga, tu je naš tim koji razume šta ulazi u brend i spremno prihvatamo da se održi njegov uticaj i integritet.

  • SEO optimizacija sajta

Ukoliko vašeg sajta nema na prvoj strani Google pretraživača, vreme je da na scenu nastupi SEO. Jednostavno rečeno, to znači proces poboljšanja vaše web stranice, da bi se povećala njena vidljivost, kada ljudi na Google-u pretražuju proizvode ili usluge povezane sa vašim poslovanjem.

Što je vaša stranica vidljivija u rezultatima pretrage, to je veća verovatnoća da ćete privući pažnju šire publike i steći veći broj potencijalnih klijenata.

  • Razvoj poslovanja

Predstavlja proces pokretanja ili razvoja vašeg poslovanja na mreži. Ne može se poreći činjenica da smo u digitalnom dobu, a čak se i tradicionalni model poslovanja preselio na internet.

Suština je da razvoj onlajn poslovanja postaje sveprisutan i on će biti budućnost mnogih firmi.

  • Content marketing

Konkretno, predstavlja kreiranje zanimljivog sadržaja, čiji je cilj privlačenje pažnje velikom broju potencijalnih klijenata, pretvarajući ih u sigurne kupce vaših proizvoda ili usluga.

Kao jedna od najefikasnijih metoda povećanja angažovanja publike, porasta prodaje i razvoja brenda na internetu, content marketing igra ključnu ulogu u razvitku poslovanja.

  • Community management

Društvene mreže pružaju stalan tok sadržaja, a korisnici postaju izbirljiviji u tekstovima koje čitaju i slikama, koje tumače. Zapravo, veća je verovatnoća da ćete obratiti pažnju na onaj brend, koji doda vredne i zanimljive sadržaje na svoju vremensku liniju, zar ne?

Zato je danas važno imati višedimenzionalni glas na mreži – onaj koji postavlja pitanja, dodaje vrednost razgovorima i poseduje stručno znanje.

  • Google oglasi

Gotovo svaki put kada, pretraživanjem određenih ključnih reči, vidite oglas, smešten na vrhu prve strane Google-a, znajte da on nije samo rezultat dobrog SEO-a, već i verovatno Google Ads kampanje.

Stoga, oglašavanje na najvećem pretraživaču na svetu jeste odličan način za svako preduzeće da podeli smislenu poruku pred svojom ciljnom publikom.

  • Poslovni konsalting

Današnja tržišta su puna konkurencije, a dopiranje do većeg broja kupaca postaje sve zahtevnije. U takvim otežanim okolnostima, veliki broj poslodavaca eksterno angažuje konsultante, koji će im pomoću u poslovanju.

Tako idu u korak sa razvitkom poslovnih praksi i stvaraju mogućnost da postanu veća konkurencija na tržištu.


Izrada sajta, internet prodavnica i mobilnih aplikacija


Bez obzira kojim poslom se bavite, sajtom gradite svoje poslovanje. Putem njega imate mogućnost da se predstavite publici i ponudite svoje usluge. Ukoliko se konkretno bavite prodajom određenih proizvoda, internet prodavnica je broj 1, kada je razvitak vašeg biznisa u pitanju.

Stoga, ukoliko ste brend koji želi da svoj posao razvije i online, agencija *nbgcreator pomoći će vam u ostvarenju vaše misije. Za više informacije o našim uslugama, budite slobodni da nas kontaktirate na imejl: contact@nbgcreator.com ili telefone: 060 0999 040 / 064 180 5113.

prodaja stanova
pik
smrtovnice
blumen
horoskop
kalkulator online
knjige pdf
cvijece
vicevi

Lokacija

1784 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Da li znate da samo 50% malih preduzeća opstane oko 5 ili koju godinu više na internetu, a samo 33% njih ,,preživi” 10 godina. Kako prkositi ovoj statistici?

Radno vreme

09:00 - 17:00 radnim danima

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.