PVC stolarija Beograd - slike

Pvc stolarija Beograd

PVC STOLARIJA BEOGRAD

Pod sloganom „Čista kuća u jednom danu“, naše preduzeće uspešno radi već dvanaest godina. Osnovano je, sada već davne, 2003 god. kao mala porodična firma, ali sa ozbiljnim namerama i idejama da se razvije i svojim kvalitetom zauzme mesto na tržištu. Trenutno visoko pozicionirani za izradu i ugradnju pvc i aluminijumske stolarije, takođe vršimo veleprodaju Inoutic profila i pvc panela.

U svom poslovanju objedinjujemo proizvodnju, prodaju, distribuciju i montažu. Ovakva poslovna sinergija omogućila je intenzivan razvoj od male porodične radionice do ozbiljne i velike firme. Posedujemo najsavremenije mašine za izradu pvc i aluminijumske stolarije. Centrala firme i proizvodnja se nalazi u Batajnici. Pored centrale posedujemo i dva izložbeno - prodajna salona u Beogradu.


SVETSKI BRENDOVI

Alu stolarija
Uspešno poslovanje i saradnja sa nemačkim firmama Inoutic i SIGENIA Aubi, koji su se pokazali kao lideri u ovom segmentu građevine, osigurava kvalitet pre svega, a zatim pouzdanost i ekonomičnost, kao i estetičnost koja je takođe izuzetno bitna.

Funkcionalnost stolarije se postiže instalacijom kombinacije stakla koji Vi sami izaberete. Pošto je estetski momenat izuzetno važan, mi Vam nudimo najkvalitetnije staklo dva najveća svetska lidera u industriji stakla kao građevinarskog elementa - Guardian i AGC Glass Europe. Aluminijumski profili su Grčkog proizvođača, firme Aluminco i firme Alumil koji ima veliki broj serija uz pomoć kojih možemo ispuniti svaku Vašu zamisao kad su prozori i vrata u pitanju.


PROIZVODNJA

Servis i održavanje
Iz fabrike svake godine, kao rezultat praćenja trendova i kontinuiranog ulaganja u kvalitet i razvoj poslovanja, izlaze proizvodi čija je posebna odlika kvalitet. Kao potvrda kvaliteta nudimo Vam garanciju i to 10 godina na profile i 5 godina na okove. Pored garancije dostupan Vam je servis i podrška.

Kroz poslove permanentnog tehnološkog unapređenja, radimo na stalnom inoviranju asortimana, praćenju i primeni savremenih trendova i tehnologija, osnosa prema tržištu i potrošačima.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i razni prateći materijal: roletne, komarnike, venecijanere, podprozorske daske, alu okapnice!!!


KONTAKT

MRPVC SISTEM
Gandijeva 3, Lokal 15

Telefon
Fix: 011/22-82-413

Mob: 063-39-48-49

Email
trgovacka@mrpvcsistem.rs

Lokacija

2884 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Jedna od retkih firmi u Srbiji koja kroz svoje poslovanje objedinjuje proizvodnju, prodaju, distribuciju i montažu pvc i alu stolarije. Posedujemo najsavremenije mašine za izradu pvc i aluminijumske stolarije.

Radno vreme

09-17h.

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.