Restoran Stara Dalmacija Novi Sad

Poštovani gosti!

Restoran „Stara Dalmacija“ se nalazi u Dunavskoj ulici, jednoj od najstarijih u Novom Sadu. Ovo je kultno mesto Novosađana, gostiju iz regije, ali i celog sveta već duže od 100 godina.

Još od vremena Austrougarske, preko Kraljevine Jugoslavije pa sve do današnjih dana, ovaj elitni restoran koji ima izuzetno dugu tradiciju, rado posećuju ljubitelji kvalitetnih gastronomskih specijaliteta i vina vrhunskog kvaliteta.

Restoran „Stara Dalmacija“ je idealno mesto za porodične i poslovne ljude, koji žele u prijatnom ambijentu obeležiti za njih najsvečanije trenutke u svom životu. Ljubitelji ste domaće vojvođanske hrane, počevši od supe sa knedlama, preko Karađorđeve šnicle sa krompir pireom ili ste za odličan roštilj na ćumuru, naši kuvari će pripremiti ono što poželite. Ako ste pak više za konzumiranje neke rečne, morske ribe ili morskih plodova, samo recite želju i naši vrhunski kuvari će vašu želju ispuniti. I nakon ukusnog obroka, predlažemo vam da se zasladite sa tradicionalnim poslasticama poput štrudli sa makom, gomboca, rezanaca sa makom i drugih špecija.

Trudimo se da današnje generacije gostiju barem na trenutak osete dašak prošlosti, ali i savršenstvo kulinarstva današnjice. I dok budete nazdravljali čašom vina u našem restoranu, vašem stolu će prići tamburaši i podsetiti vas na vremena dok je sa svojim tamburašima, tamburicu svirao čuveni Janika Balaž.

Posedujemo i prelepu baštu, koja tokom lepog toplog vremena, svakom našem gostu pruža poseban ugođaj. Bašta je ujedno idealna za porodice, čija se deca bezbrižno mogu igrati. Ako ste gost koji je došao iz daljine, a potrebno vam je prenoćište ne brinite, jer posedujemo 4 brižljivo uređena apartmana. Za sve goste koji dođu svojim automobilom, imamo obezbeđen parking. Naša želja je da se kod nas osećate kao kod kuće...

Dobrodošli u restoran „Stara Dalmacija“

Lokacija

658 poseta
0 / 5 (Ocenilo: 0)
Podelite

Kontakt podaci

Restoran „Stara Dalmacija“ se nalazi u Dunavskoj ulici, jednoj od najstarijih u Novom Sadu. Ovo je kultno mesto Novosađana, gostiju iz regije, ali i celog sveta već duže od 100 godina.

Radno vreme

00-24h

Kontaktirajte firmu

Obavezna polja *

Partneri

  • Automobili Bre
  • SrbijaSpace nekretnine
  • Yu Radio Stanice

Samo prijavljene firme mogu ostavljati komentare o drugim firmama.