Zašto je anatomski jastuk sa magnetima odmor za dušu i telo?

Zašto je anatomski jastuk sa magnetima odmor za dušu i telo?

 

Da li Vam se desilo da koliko god spavate, ujutru ustanete bezvoljni i neispavani? Da li Vas muči nesanica, da li se okrećete po krevetu tražeći najudobniji položaj za spavanje?

Dobro došli u klub neispavanih!!! Ja sam osoba koja mnogo voli da spava. Dok nisam imala decu, mogla sam da spavam i po deset, dvanaest sati.


Sada ne mogu da se setim kada sam se zadnji put pošteno naspavala. Malo dete koje se noću često budi, suprug koji hrče, premor i na sve to dodajte bučne komšije. 
 
Iako svi mislimo da se u toku sna gase i telo i mozak, nije zaista tako. Kada spavamo u našem telu odigravaju se važni procesi kojima se naše telo osnažuje i regeneriše.

Šta se tačno dešava dok spavamo je i dan danas misterija za naučnike, ali istina je da je zdrav san neophodan za zdravlje i opšti kvalitet života. Naučnici se slažu da je odraslima potrebno od 7 do 9 sati sna svake noći

Ja noću spavam dva do tri sata. Ujutru se budim slomljena i nesiapvana. Manjak sna me čini jako nervoznom i agresivnom.Memorija mi je u rasulu, a imunitet mi je uvek u padu.Na kraju dana nakon posla i obaveza oko kuće i dece u krevet odlazim još umornija i to je postao začarani krug. Najteže mi pada kad i pored tolikog umora ne mogu da nađem položaj koji mi odgovara i da zaspim. Boli me vrat, bole me ramena ...ma sve me boli!!! 

Magnetna terapija se, prema istraživanjima, pokazala kao vrlo delotvorna kada su poremećaji sna u pitanju. Magneti utiču na lučenje melatonina koji je odgovoran za spavanje.

Vrlo je intersantan podatak daljudi primaju oko 30% energije iz spoljašnjih izvora, a među njima i magnetizam. Naše telo ponaša se ja slabo magnetno polje i zato magnetna polja spolja , deluju na svaki ćeliju u organizmu. Kada je ćelija izložena magnetnom uticaju, aktiviraju se enzimi i stiuliše se proizvodnja osnovnog ćelijskog  „goriva“ koje je odhovorno za sve metaboličke procese u našem organizmu.

Magneti utiču na oslobađanje molekularnog kiseonika, tkiva se lakše i brže snabdevaju kiseonikom. To alkalizuje naš organizam – podiže se imunitet. Primenom magneta stvara se blokada „kapije bola“, tkiva i prelomi brže zarastaju.

Pročitala sam nedavno o magnetnoj terapiji kao eventualnom rešenju za nesanicu, loš san i bolove u vratu i ramenima, pa sam potražila na internetu da li na tržištu postoji kvalitetan anatomski magnetni jastuk.

Na sajtu pro100healthy pronašla sam jastuk  sa magnetima. Privukao me je detaljan opis( volim da istražim sve do detalja o proizvodu koju planiram da kupim) i pristupačna cena. Kao kupcu ,jako mi je važno da mogu da poručim on line i da ne moram da jurim po prodavnicama, već da mi željeni proizvod stigne na kućnu adresu.


Kvalitetan anatomski jastuk
Kvalitetan anatomski jastuk

 

Jastuk je uskoro bio kod mene. Jer, moj kvalitetan san i odmornost biće odlična stvar za sve u okruženju. 

Anatomski magnetni jastuk je prilično velik,baš kao  što  volim i napravljen od fine memorijske pene.U sebi ima 27 magneta. Ima svoju perivu navlaku. Veoma je udoban i prvo veče sam se prijatno iznenadila, spavala sam kao na oblaku.Posle dugo vremena osetila sam se opušteno i veoma lako utonula u san. Svake naredne noći spavala sam sve bolje.Česta buđenja zbog bebe nisu toliko remetila kvalitet mog sna.

Budila sam se lakše i ustajala sa više energije.

Shvatila sam da mi anatomski jastuk sa magnetima prosto daje odličan kvalitet sna,bez obzira na to koliko dugo spavam.To je bio veliki napredak.Osećaj napetosti i bola u ramenima i vratu je popustio.Zaista mi je pomogao da lakše podnesem ta noćna ustajanja i seckanje sna. Pozitivni efekti su se odrazili i na moju nervozu i napetost. Bila sam opuštenija, spokojnija.

Kad je majka nervozna i napeta, beba to oseća pa i ona bude plačljiva i nervozna. Pored mene, blagodeti jastuka osetili su svi u kući. 
 
Probajte ga što pre, vredi! Ostavite klub neispavanih i postanite deo kluba onih koji se dobro i zdravo odmaraju i lepo spavaju, pa makar i par sati!


Anatomski jastuk sa magnetima online
 

Ne čekajte da vas umor smori! Uživajte u odmoru i kvalitetnom snu sa anatomskim jastucima.

komentara (1)

  • Marija75
    Marija75

    Ja sam pre par godina kupila slican jastuk dormeo, ali bez magneta i mogu vam reci da nikako nisam mogla da se naviknem na njega, jednostavno mi je bio nizak. Mozda da probam ovaj, cini mi se da je veci, a i super sto ima magnete, za koje znam da su odlicni.

Dodajte komentar